Zadruga

Parovi

Dragana Mitar se vratila oženjenom ljubavniku Edisu iz Novog Pazara!

Dragana Mitar, jedna od najkontroverznijih zadrugarki, nedavno je predala papire za razvod braka od Siniše Dragutinovića koji je našao drugu ženu dok je ona boravila u rijalitiju "Zadruga 2" i pružila novu šansu oženjenom ljubavniku Edisu iz Novog Pazara.

Dragana Mitar se vratila oženjenom ljubavniku Edisu iz Novog Pazara! Screenshoot/Instagram



Kako je VIP ekskluzivno saznao, Dragana je odmah po izlasku iz rijalitija pozvala izvesnog Edisa zvanog Edo iz Novog Pazara, u nameri da sa njim obnovi romansu. 

Dragana Mitar je shvatila da se njena osećanja prema Edu nisu ugasila, pogotovo kada joj je on poslao tortu sa posvetom dok je bila u „Zadruzi“. Upravo po tom gestu je i dobio nadimak „Gospodin torta“. To joj je puno značilo, a često ga je spominjala u rijalitiju, iako nikad nije htela da kaže kako se on zove - ispričao je za VIP blizak Draganin prijatelj, te dodao:

"Čim je izašla iz rijalitija, pozvala ga je da mu se zahvali, ali i da ga pita kako mu se dopalo njeno učešće i da li joj išta zamera. On je jedva dočekao da razgovara sa njom, ali i da je vidi, pa je brže-bolje došao u Beograd, gde se i dalje nalazi" - dodao je izvor blizak bivšoj „modelsici“, što je i sama Dragana Mitar potvrdila.

"Tačno je da je „Gospodin torta“ u Beogradu. Treba tek da vidimo šta će da bude sa nama. U svakom slučaju, on je tu, podrška mi je i to mi puno znači."- kratko je za VIP rekla Dragana.

Podsetimo, Dragana Mitar je u „Zadruzi“ otkrila da je imala nekoliko ljubavnika, od kojih je jedan bio i Pavle Jovanović, koji je zbog nje ušao u rijaliti. Upravo je Pavle ispričao sve o njenom drugom ljubavniku, famoznom Edisu iz Novog Pazara.

"Čuo sam da je taj Edo kul lik. Ima dve žene i četvoro dece. Jednom je došao u moj klub i zamolio me da popričamo. Zabrinuo se da ću ga ja spominjati u „Zadruzi“, ali rekao sam mu da novinari sve znaju o njemu, pa se on šokirao. Rekao mi je da neće da se razvede, a od drugih ljudi sam čuo da planira da bude sa Draganom i da želi da usvoji njeno dete" - pričao je Pavle o gospodinu iz Novog Pazara, te dodao da je Edo predlagao da se njih dvojica nađu sa Draganinim mužem i da sva trojica plate 50.000 evra kako bi ona izašla iz „Zadruge“ jer njemu, navodno, nije odgovaralo da se njegovo ime pominje u rijalitiju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>