Zadruga

Parovi

Stanija želi da se zgadi Vladimiru! Ne zna da se to već dogodilo! (VIDEO)

Ljuba Pantović je pitala Staniju Dobrojević zbog čega igra igru sa Markom Markovićem, a onda su ušle u verbalni sukob. Stanija želi da se zgadi Vladimiru! Ne zna da se to već dogodilo! 

Stanija želi da se zgadi Vladimiru! Ne zna da se to već dogodilo! (VIDEO) Instagram



Ljuba Pantović je upitala Staniju:

"Kada ste pričali u šiframa kec, dva, tri, to niko nije čuo, ja znam o čemu se radi. Ona je ta koja diktira, a on je slušao. Da li ti shvataš koliko si smešna i da to što ti radiš drugim devojkama u stvari one rade sa tobom."

Stanija je objasnila:

"Marko i ja smo drugari. Radila sam nekome iz inata čisto da budemo kvit. Želim da mu se zgadim kao što se i on meni zgadio. On se dopisivao sa njom, a mislio je da ona neće ući. Smeće jedno. Ne mogu da pucam iz prazne puške. Ono što sam želela to sam i ostvarila."

Stanija ni ne sluti da se Vladimir nje već odrekao, da je izjavio da se stidi što je ikada bio sa njom, kao i to da je obmanula i produkciju i gledaoce kada je u pitanju njena operacija.



Ljuba je besno rekla Staniji:

"Ti si ljubomorna na Aleksandru, videla sam kako si je gledala, gunđala si u bradu dok ju je Marko masirao. Rekla je da joj se povraća od Aleksandre, ljubomorna je na Noru i Minu."
 

Zadruga 2 IZBACIVANJE: Pavle Jovanović ne želi da čuje za Draganu! (VIDEO)



"Mene je lično sramota, evo sada kažem javno, možete da sečete klipove, da šaljete, da zumirate...Sramota me je što sam ikada u životu bio sa devojkom kao što je Stanija Dobrojević. Tačka!", rekao je Vladimir Tomović.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>