Region

Svet

Region

Južni vetar ponovo duva! Očekuje nas velika premijera!

"Južni vetar" ponovo duva! Snimanje filma i serije trajaće do kraja 2019, a naredne godine nas očekuje velika premijera filma u Beogradu, kao i 14 premijernih epizoda TV serijala koji će biti emitovan ekskluzivno na RTS.

Južni vetar ponovo duva! Očekuje nas velika premijera! Promo



Godinu dana nakon neverovatnog uspeha, “Južni vetar“ ponovo počinje da duva! Dobitnička ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem ponovo se okupila i počela da radi na snimanju nastavka filma, koji je prošle godine videlo više od milion ljudi i koji je, posle mnogo godina, vratio gledaoce bioskopu, kao i igrane televizijske serije „Južni vetar“.

Na različitim lokacijama u Srbiji započelo je snimanje filma “Južni vetar 2”, ali i TV serijala koji realizuju Radio-televizija Srbije i produkcijska kuća “Režim”. Po prvi put, imaćemo priliku da u istoj godini gledamo dva potpuno različita projekta, koje će vezivati jedna zajednička linija priče. Za sve one koji su zavoleli lik Petra Maraša (koga tumači Miloš Biković) film i serija biće potpuno novi izazov. 



Scenaristi Miloš Avramović i Petar Mihajlović doneće nam u 2020, neočekivane zaplete, ljubavi i anegdote, a glumačku ekipu će i dalje predvoditi Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković... ali i veliki broj novih likova koje ćemo tek upoznati.  

Snimanje filma i serije trajaće do kraja 2019, a naredne godine nas očekuje velika premijera filma u Beogradu, kao i 14 premijernih epizoda TV serijala koji će biti emitovan ekskluzivno na RTS. Urednik televizijske serije je Marko Novaković.

Pored rada na nastavku ove neverovatne akcione sage, produkcijska kuća „Režim“ paralelno pokreće i humanitarnu fondaciju pod nazivom „Sačuvaj osmeh“. Svesni velikog javnog prisustva koje privlači projekat „Južni vetar“, autorska i glumačka ekipa će tokom ovog projekta, zajedno sa sponzorima i partnerima, prikupljati novac za obnovu i pomoć Klinici za dečiju onkologiju u Beogradu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>