Zadruga

Parovi

Ena Popov o jezivim navodima Miljane Kulić da je trpela nasilje od Marka!

Svi se dobro sećamo rijalitija "Veliki brat" gde je između ostalih učesnik bio i Marko Miljković, koji se sada nalazi u rijalitiju "Zadruga 2". Sećamo se i njegove veze sa Enom Popov. Sada je i ona progovorila o jezivim navodima Miljene Kulić, da je trpela nasilje od Marka.

Ena Popov o jezivim navodima Miljane Kulić da je trpela nasilje od Marka! Screenshoot/Instagram



Ena Popov je danas udata žena i majka, a njen prvi korak na javnoj sceni se vezuje za rijaliti „Veliki brat“ i za vezu sa Markom Miljkovićem, koji je sada učesnik rijalitija "Zadruga", i u burnoj je vezi sa Lunom Đogani.

Miljana Kulić je više puta, iz nekih njoj znanih razloga, prozivala Marka Miljkovića da ga je Ena popov ostavila zbog toga što je on bio agresivan i što je ona trpela nasilje dok je bila sa njim u vezi. Ena Popov je progovorila o Marku i da li ima istine u tim pričama da je trpela zlostavljanje:

"Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti" - rekla je Ena za portal Nemazabranjenih.

"O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan"- zaključila je Ena.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>