Region

Svet

Naša glumica Vjera Mujović udala se na nesvakidašnji način!

Vjera je Štefana upoznala u avionu, na letu za Mongoliju. Nakon nekoliko meseci veze verili su se na Siciliji, a kada je došlo vreme da se venčaju odlučili su da to učine na istom mestu gde su se i upoznali - u avionu. Naša glumica Vjera Mujović udala se na nesvakidašnji način!

Naša glumica Vjera Mujović udala se na nesvakidašnji način! Screenshoot/Instagram



Glumica Vjera Mujović pre četiri godine udala se za nemačkog lekara Štefana Prajsa. Imali su dve svadbene ceremonije, i to vrlo nesvakidašnje. Ceremonija venčanja organizovana je na letu Beograd- Istanbul, na Đurđevdan 2015. godine, u prisustvu kumova i najbližih članova porodice. Nakon toga, organizovali su i crkveno venčanje u Beogradu.

I ono je zbog jedne stvari bilo neobično - budući da je Štefan Nemac, u Sabornoj crkvi molitve su čitane i na srpskom i na nemačkom jeziku. 



Vjera ne voli da se sa suprugom eksponira u javnosti, pa nemamo često priliku da ih vidimo zajedno. Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu on se pretežno bavi istraživačkim radom što im dozvoljava da putuju po svetu i često menjaju destinacije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>