Zadruga

Parovi

Zadruga IZBACIVANJE: Rebeka je napustila rijaliti pa otkrila neke stvari o porodici! (VIDEO)

Održano je izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 2", pozdravila se sa zadrugarima, a potom uputila do studija gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile sa kojima je Popovićeva podelila utiske svog boravka u Beloj kući. Rebeka Popović je napustila rijaliti pa otkrila neke stvari o porodici ali i o emocijama.

Zadruga IZBACIVANJE: Rebeka je napustila rijaliti pa otkrila neke stvari o porodici! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Rebeka je najpre progovorila o svom odnosu sa Markom Petruševićem Petrućijem i otkrila da li će ga čekati kada on izađe iz Bele kuće. 

"Da li je tvoje srce ukrao Petrući? Da li si mu ostavila neku poruku?" - glasilo je jedno od pitanja novinara. 

"Pa jeste, on je dobar dečko, malo je čudan, a ja sam uvek volela te čudake. Voli da filozofira. Čekaću ga, ako ne napravi neku glupost... Prekinuo je na glup način tu vezu (sa Tamarom), zbog onoga što se desilo sa Jelenom, pa onda sa mnom." - rekla je Rebeka. 

Voditeljka je istakla da se tokom Rebekinog boravka u Beloj kući niko od njenih najmilijih nije oglašavao, a ona je otkrila i razlog toga. 

"Oni nisu znali da ću ući. Rekla sam starijoj i najmlađoj sestri. Zbog posla kojim se bave, jednostavno moji su protiv javnosti, zato razumem što se niko nije pojavljivao." - rekla je Rebeka.

Rebeka je tokom reklama u studiju napisala pismo zadrugarima kojim će imenovati novog vođu, a ko će to biti ostaje da saznamo.
 

Miljana Kulić se gušila u suzama zbog onoga što je Zola izneo! (VIDEO)





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>