Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Prijateljice zaratile! Žestoke osude! Zadrugari aplaudirali! (VIDEO)

Ovo neće jedna drugoj oprostiti! Prijateljice zaratile pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Pale su teške reči i žestoke osude! Završile su za sva vremena! Zadrugari aplaudirali!

Zadruga 2: Prijateljice zaratile! Žestoke osude! Zadrugari aplaudirali! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Ukućani Bele kuće  igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u rijalitiju "Zadruga 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera. Nakon toga što je Stanija Dobrojević iznela da nije ona polila krevete Rebeke Popović i Dorotee Jovanović, već neka njena drugarica, Maja Marinković je postavila pitanje Staniji.

Maja je upitala:

"Zašto si ispala prema meni nedrugarica, zašto si me odala?"

Stanija joj je odgovorila:

"Što si p*čka, radiš to tajno a ide sve preko mojih leđa. Ti prebacuješ na mene, oni ustaju i ovde mene gaze, ti ćutiš i smeškaš se."

Marinkovićeva joj je uzvratila:

"Ti si spremna ovde da uradiš sve zbog rijalitija ."

Marijanu Zonjić je uznemirila svađa, pa je na trenutak napustila crni sto i otišla i počela da plače u spavaćoj sobi, a Stanija je otišla da je uteši, a zatim se vratila da postavi pitanje Maji:

"S obzirom na to da sam pričala sa Majom da treba da se aktivira u rijalitiju, to ne znači da treba da udariš na drugarice. Ukrali su moj protein, gledaš sve to i ideš krišom polivaš im krevet. Meni danas opet kradu protein, mene ovde napadaju, ide sastanak i opet polivaš krevet. Ko je ovde kome prijatelj? Koliko situacija si napravila i sve preko mojih leđa= David, Miljković, Dorotea... "

Ti si mene odrukala - vikala je Maja, pa su bivše prijateljice nastavile da se svađaju.

Zadrugari koji su mislili da je njihovo prijateljstvo lažno su uživali u njihovoj svađi, pa su na kraju aplaudirali, a Dorotea se izvinila Staniji jer je mislila da joj je ona polila krevet.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>