Region

Svet

Anabela i Gagi ratuju! On je bio taj veliki baja koji je varao!

Anabela Atijas izjavila je kako ju je Gagi Đogani tokom braka varao sa ženama koje je poznavala, koje su kod nje “jele, pile i spavale”. Anabela i Gagi ratuju! On je bio taj veliki baja koji je varao, ne znam zašto mu sad to smeta!

Anabela i Gagi ratuju! On je bio taj veliki baja koji je varao! Screenshoot/Instagram



Gagi je nakon Anabelinih reči rekao kako njegova bivša žena od sebe pokušava da napravi žrtvu, ali su Anabelu ove reči samo još više razbesnele:

"Njegovo pravo je da misli šta hoće, mada se brani od pogrešne osobe. Imam pravo da pričam o svom ljubavnom životu, a pitanja na koja sam odgovarala su se ticala mog života, koji nije bio srećan. To je moj neuspeh, tema je bila takva i ne želim da pričam o bajkama."

Anabela dodaje da je sa Gagijem u korektnim odnosima ali da se ne čuju, osim ako su u pitanju njihove ćerke:

"On je bio taj veliki baja koji je to radio, ne znam zašto mu sad smeta. Kad je reč o porodici, zašto on nije brinuo o tome šta misli i kako se oseća moja porodica nekada kad je sve to radio? Nije njegova stvar da li ja hoću da budem u žiži javnosti i da li sam zadovoljna svojim životom. Da hoću, svaki dan bih bila u novinama."

Podsetimo, Anabela je na temu prevara u braku sa Gagijem rekla da nikada nije shvatila zašto se to dešavalo:

"Ja stvarno moram da se ogradim da sam sada po tom pitanju najbezbrižnija u životu. Nisam hvatala muškarce u prevari, već su dolazile informacije do mene. Ne bi verovala kakve su mi drugarice, skoro pa sestre bile te devojke koje su mi to učinile. Ja ne znam šta je to. Šta god da je bilo u pitanju, nije bilo potrebe za tim jer sam se i ja divila njima, to su bile baš ostvarene žene, i voljene i lepe. Ja im nikada nisam rekla da to znam zato što sam uvek krivila mog supruga, tadašnjeg. Nikada im nisam zamerila, našla sam način da se distanciram. Možda se jedna prepozna, ali čisto sumnjam. Čak mi on tu može biti jasan, ali šta je sa njima? To su bile žene koje su dolazile kod mene kući, jele, pile, spavale i ja sam se družila s njima. To je dupla bol."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Skandal

Povezane vesti:


>