Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Kulićeve zarađuju ogroman novac u rijalitiju! Evo gde će ga potrošiti!

Kulićeve zarađuju ogroman novac učestvujući u rijalitiju "Zadruga 2"! Evo gde će ga potrošiti nakon izlaska. Uživaće u luksuzu, ukoliko Miljana ne nastavi sa kockanjem.

Zadruga 2: Kulićeve zarađuju ogroman novac u rijalitiju! Evo gde će ga potrošiti! Screenshoot/Instagram



Marija Kulić će od učešća u "Zadruzi 2" zaraditi oko 60.000 evra, a ovaj novac će, prema pisanju "Kurira", uložiti u nekretninu u prestonici koju će prepisati na ime svog unuka Željka, kog je njena ćerka Miljana dobila u vanbračnoj zajednici sa Ivanom Marinkovićem.

 Marija će od učešća u "Zadruzi" zaraditi skoro 60.000 evra, što će biti dovoljno za stan u Beogradu, negde na periferiji. Čim ga bude kupila, prevešće ga na Željkovo ime, jer na taj način želi da mu osigura budućnost - počeo je izvor priču o Kulićima za spomenuti list, pa dodao: 

"Dugo je razmišljala o tome da novac za njegovo školovanje ostavi u banci, ali ovo joj je nekako sigurnija varijanta. Siniša je pogledao nekoliko stanova koji se prodaju u prestonici, a najviše mu se svideo jedan koji se prodaje na Vidikovcu. To je zgrada koja se nalazi svega dve ili tri ulice od one u kojoj živi porodica Lune Đogani. Eto, ako kupe stan, Miljana i Luna će moći da se druže i kad izađu iz rijalitija. Miljani se prvobitno svidela ideja da se novac oroči u banci, a i kupovina stana joj se čini kao dobar potez. Miljana svakako planira da život nastavi u Nišu, ali ako je posao navede u Beograd imaće gde da bude. Za nešto više od mesec dana, kada se završi "Zadruga", Kulići će porodično pogledati stan koji se Siniši dopao i tada će definitivno odlučiti o njegovoj kupovini."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>