Zadruga

Parovi

Miljana Kulić priznala ljubav prema Marku, a zatim je Zola šokirao zadrugare! (VIDEO)

Ovo niko nije očekivao! Miljana Kulić priznala ljubav prema Marku, a zatim je Lazar Čolić Zola šokirao zadrugare onime što je ispričao o Miljaninom ponašanju prema Miljkoviću.

Miljana Kulić priznala ljubav prema Marku, a zatim je Zola šokirao zadrugare! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Miljana Kulić je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruge" priznala da je bila zaljubljena u Marka Miljkovića, a ono što je privuklo veliku pažnju je to što njih dvoje i u "Zadruzi 2" ulaze u ozbiljne sukobe iako su oboje u srećnim vezama. Zbog toga je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pretres nedelje" odlučio da upita Kulićku da li ona još uvek potajno gaji emocije prema njemu, budući da i dalje koristi svaki trenutak da mu se približi.

"Ja jesam bila zaljubljena u Marka Miljkovića u prvoj sezoni, naše prijateljstvo se ugasilo kad smo izašli iz rijalitija i okrenuo mi leđa. Komentarisala sam ga u negativnom kontekstu i rekla sam sebi da treba da se zahvalim Bogu što nisam ništa imala sa njim. Kunem se da nikad s ovakvom osobom ne bih bila u vezi. Ja Zoli prebacujem neke stvari. Da li mislite da bih mogla da funkcionišem sa ovakvom osobom?."

Njen dečko Lazar Čolić Zola više nije mogao da ćuti, pa je otkrio šta on misli o njihovom odnosu:

"Ona je meni rekla kako Marko nju provocira, a lično pred mojim očima ona uvek to radi prva. Ja sam rekao da meni to ne smeta, a onda sam posle toga rekao da treba da iskulira, jer je on nikad prvi ne dira. Maja nije nikakav razlog zbog kog se ja raspravljam sa Miljanom, nikakav."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>