Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nikad veći sukob između majke i ćerke! J*baću ovde nekome mamu! (VIDEO)

Zadrugari se šokirali od prizora! Nikad veći sukob između majke i ćerke pred kamerama rijalitija "Zadruga 2".  J*baću ovde nekome mamu- vikala je Ljuba Pantović pa nakratko izažla da se smiri!

Zadruga 2: Nikad veći sukob između majke i ćerke! J*baću ovde nekome mamu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi obavio još pretres najzanimljivjih i najintrigantnijih tema koje su se desile protekle nedelje u Beloj kući. Tema koju je otvorio bio je čudan odnos između Ljube Pantović i Aleksandre Subotić, i sve uvrede i teške reči koje jedna drugoj izgovaraju. 

Majka i ćerka ušle su u sukob, a Milana je zanimalo kako jedna drugoj mogu da izgovaraju  toliko pogrdne stvari i da se nazivaju sa "ova". Pantovićeva je vikala:

"Zato što je ona prva počela. Da li ja mogu da kažem nešto, idiote jedan? Ja sam starija od tebe, sedećeš i ćutaćeš. J*baću ovde nekome mamu."

Aleksandra joj se ubacivala u priču pa je ona iznervirana na kratko napustila sastanak. Aleksandra se osvrnula na priču zbog koje je nastao žestoki sukob, tj. njihovo neslaganje u životnim pričama tokom emisije "Gledanje klipova", pa rekla da je Ljuba pričala da ih je čuvala samo da bi zaštitila sebe:

"Ako sam ja luda, nisu ludi ljudi oko moje kuće. Ona je to rekla fiktivno zakonski. Mi smo kao male oduvek bile podeljene ."

Majka joj je odbrusila:

"Ona je bolesna, jer je ceo život prokleti htela da bude poznata."

Karađorđe Subotić se smejao dok su se njih raspravljale, a Milan ga je upitao kako može da se smeje dok se njegova bivša žena i ćerka svađaju, na šta je on odgovorio:

"Meni je Ljuba Pantović, kao i Ana Korać smešna."

Zatim je Ljuba nastavila da priča zašto vređa svoju ćerku:

"Zato što laže, ona je patološki lažov. Imala sam problem sa njom jer ona misli da se sve dobija preko p*čke i golih s*sa."

Nastavak ovog sukoba pogledajte u video prilogu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>