Svet

Region

Srpska podela uloga u seriji Igra Prestola!

Stendap komičar Nikola Silić je na Instagramu objavio dve fotografije sa imaginarnom domaćom podelom popularne serije. Teško da ćete imati zamerku, a poslednja slika će vas zasmejati do suza. Srpska podela uloga u seriji "Igra Prestola"!

Srpska podela uloga u seriji Igra Prestola! Svet Plus



Na sajtu standup Nikola Silić je o sebi rekao da je naslikao platno, dali mu nagradu. Photoshopovao fotku, dali mu nagradu. Uradio animirani film, dali mu nagradu. Smislio reklamu, dali mu nagradu. Ali najviše se ponosi svojom skromnošću. Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da fudbal nije namešten i ponavljaju svima omiljenu narodnu "da, moj (član šire familije) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu".

Veruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpevaš nešto. A ima i smešnije fore od te.

Njegove srpske alternacije glumcima iz "Igre prestola" su zaista fantastične, a videćete da među njima ima i onih koji više nisu sa nama.

Obzirom da mu uozbiljavanje nije omiljena kategorija, Nikola je morao da začini. Tako smo dobili Majku zmajeva kojoj bi se nasmejala i sama Emilija Klark.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Noizz

Povezane vesti:


>