Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 28. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 28. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete se truditi da na sve načine udovoljite sebi. Međutim, nećete biti sebični. Sve što je lepo želećete da podelite sa ljudima koji su vam dragi.


Ako ste u vezi, očekuje vas puno sreće na ljubavnom planu. Slobodnima će zvezde takođe biti naklonjene, pa će im se ukazati prilika da ostvare lepo poznanstvo.


Bićete dovoljno hrabri da svojim saradnicima predložite vrlo originalne poslovne ideje, koje će oni rado prihvatiti, što će vas prijatno iznenaditi.


Bik 21.4.-21.5.

Pred vama je jedan lagan dan koji će vam obezbediti uspeh čemu god da se posvetite. Imaćete utisak da ste bez puno napora postigli i više nego što ste planirali.


Slobodni pripadnici znaka će danas blagu prednost ipak dati poslu i karijeri. Zauzeti će se sa partnerom vrlo lako dogovoriti oko nekih važnih pitanja.

Vaše mišljenje će se veoma ceniti. Uvidećete da su vam i kolege i nadređeni znatno naklonjeniji nego što vam se činilo. Takođe ćete ostvariti napredak na polju finansija.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete znatno optimističniji nego predhodnih dana. Bavićete se svim onim što pozitivno utiče na vas i nećete trošiti energiju na stvari koje vam samo zadaju brige.


Slobodni će upoznati nekog ko će ih zaintrigirati svojom originalnošću i spontanošću. Zauzeti će sa partnerom planirati odlazak na zajedničko putovanje.


Danas ćete se više usredsrediti na teorijski deo posla. Još uvek nećete moći da primenite svoje zamisli u praksi, ali ćete znati da vreme radi za vas.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete sebe i svoju sreću staviti na prvo mesto. Bićete direktniji u svom nastupu i nećete imati puno milosti prema onima koji vam se suprotstavljaju.


Bićete strastveniji nego obično. Zauzeti će se prepustiti intimnim užicima, dok će slobodni imati uspeha u zavođenju.


Shvatićete da na vašem radnom mestu postoje kolege koje vam itekako zavide, ali nećete se puno uzrujati zbog toga. Usredsredićete se na pozitivna dešavanja na polju finansija.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete lepo raspoloženi i nećete dozvoliti da vam neki tekući problemi to pokvare. Okrenućete se onim stvarima koje vrše pozitivan uticaj na vas.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće vrlo skladan i ispunjen ljubavlju. Slobodni će se zbližiti sa osobom koju znaju iz poslovnih krugova.


Održavaćete dobre odnose sa svima u kolektivu što će vam obezbediti dobre radne uslove. Sve poslovne dužnosti obavljaćete sa lakoćom.


Devica 23.8. - 22.9.

Dan pred vama neće biti naročito ispunjen dešavanjima, ali će vam zato ostati dosta vremena da pozavršavate neke stvari koje su vam sada prioritetne.


Ako ste u vezi, nećete se puno baviti partnerom, ali nećete imati ni problema u odnosu sa njim. Slobodnima se može dopasti kolega sa posla.


Na poslu ćete dati sve od sebe da ispoštujete zadate rokove i budete što pedantniji u svom radu. Vaš trud i zalaganje će biti nagrađeni.


Vaga 23.9. - 22.10.

Smatraćete da su vas obaveze u prethodnom periodu dovoljno iscrpljivale i da je došao trenutak da se pozabavite svojim ličnim potrebama i željama.


Slobodni će imati priliku da se u izlasku sretnu sa osobom koja ih jako privlači. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom i uživati u romantičnoj atmosferi.


Isticaćete se originalnošću i kreativnim sposobnostima. Ukoliko se bavite pisanjem, izdavaštvom, ili radite u medijima, imaćete dosta uspeha.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Pred vama je jedan pretežno miran dan u kojem ćete moći da se opustite. Nikud nećete žuriti, niti ćete sami priželjkivati bilo kakva uzbuđenja.


Slobodni se neće toliko interesovati za ljubavni aspekt svog života, koliko za porodicu i druge bliske osobe. Zauzeti će održavati stabilnost u svojoj emotivnoj vezi.


Imaćete veoma uspešan dan na poslu. Vaše zalaganje u minulom periodu sada može biti nagrađeno povišicom, kao i unapređenjem.


Strelac 21.11.- 21.12.

Osvrtaćete se na neka dešavanja iz prošlosti i povezivati ih sa aktuelnim događajima. U komunikaciji sa drugim ljudima ostajaćete nedorečeni.


Ako ste u vezi, bićete zaokupljeni dubokim mislima zbog čega ćete partneru delovati odsutno. Slobodni će se ponovo interesovati za neku svoju staru ljubav.

Doći ćete do nekih značajnih informacija koje su u vezi sa projektom na kojem želite da radite. Pored toga, možete imati puno uspeha u poslovnim pregovorima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Obaveze kojima ste u prethodnom periodu bili zaokupljeni iscrpele su vas, zbog čega ćete sada poželeti da se opustite i usporite svoj tempo.


Ako ste u vezi, prijaće vam da budete nasamo sa partnerom i da provedete veče u kućnoj varijanti. Slobodni će biti pomalo lenji kada je ljubav u pitanju.


Ukoliko budete prihvatili jedan honorarni posao koji vam je skoro ponuđen, u kratkom roku ćete uspeti da stabilizujete svoje finansije


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti odlično raspoloženi, a svakako da ćete imati i razloga da se dobro osećate. Sledi vam lep dan, naročito na ljubavnom planu.


Slobodni će biti zaljubljivi, ali će i sami delovati privlačno, pa će se lako naći na meti udvarača. Zauzeti će biti naklonjeni romantici. Svoje slobodno vreme posvetiće partneru.


Ljubaznošću i osmehom moći ćete da se izvučete iz svake neprilike. Popravićete odnose sa kolegama. Takođe ćete biti u prilici da ostvarite lepu zaradu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti malo osetljiviji, međutim, znaćete kako da se zaštitite. Ukoliko ne budete naišli na odgovarajućeg sagovornika, nećete se poveravati nikome.


Ako ste u vezi, nećete biti raspoloženi za razgovor sa partnerom, ali ćete zato uživati u trenucima intime. Slobodni mogu započeti tajnu romansu.


Jedna osoba, od koje to ne biste očekivali, pružiće vam podršku i pomoći da prevaziđete problem sa kojim se na poslu već izvesno vreme susrećete.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>