Zadruga

Parovi

Ana ga nije štedela: Budi magarac kao što si bio sinoć! S*sice! Vidiš koji si ti tetreb! (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević od juče su u svađi. Njih dvoje ni posle celog dana nisu uspeli da izglade odnose, a posle večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" situacija između njih dvoje je još gora. Ana nije štedela Davida! Budi magarac kao što si bio sinoć! S*sice! Vidiš koji si ti tetreb!

Ana ga nije štedela: Budi magarac kao što si bio sinoć! S*sice! Vidiš koji si ti tetreb! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



David je pokušao da odobrovolji Anu odmah posle emisije, a kako mu to nije pošlo za rukom, nešto kasnije je ponovo otišao kod nje u rehab. Ana mu je čak lupila i nekoliko šamara:

"Što ti mene dodiruješ? Skloni se tamo. To je moj kačket. Hoćeš da izađeš napolje, hoću da spavam. Što ti sad mene ljubiš kad ja nisam sa tobom, šta ti hoćeš od mene? Hajde skloni se, budi magarac kao što si bio sinoć."

David je ponavljao kako je slatka ali Ana je bila neumoljiva:

"S*sice! Skloni se. Vidiš koji si ti tetreb. Što ti meni tako prilaziš? Ne možeš da pričaš sa mnom tako, možeš da pričaš sa mnom na metar, ja nisam sa tobom."

Ona je uprotno gurala Davida i govorila mu da ne sme da je dira niti da je gleda, a on je nastavio da joj izjavljuje ljubav.Ni reči ljubavi nisu pomogle, Ana ga je odgurivala od sebe, a nakon ovoga David je besno napustio prostoriju:

"Ja tebe ne, već počinjem da te posmatram drugačije. Što bi ti mene povređivao bez razloga? Ti da mene voliš ne bi radio neke stvari. Što me više povređuješ ja ću tim pre da se odljubim od tebe. Samo meni pomažeš. Ti svojim ponašanjem mene guraš od sebe, meni pomažeš."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>