Zadruga

Parovi

Ana i David raskinuli zbog emisije! Subotićeva odmah nakon žurke otišla kod Ane! (VIDEO)

David je neodlučan i nema stav, smatra njegov rijaliti drug Lazar Jeremić. Ana Korać i David Dragojević raskinuli su zbog emisije "Ami G show" u kojoj je on gostovao sa svojom bivšom verenicom Aleksandrom Subotić. Subotićeva odmah nakon žurke otišla kod Ane! 

Ana i David raskinuli zbog emisije! Subotićeva odmah nakon žurke otišla kod Ane! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U toku večeri došlo je do svađe između Davida Dragojevića i Ane Korać jer je on pristao da ide u ''Amig šou'' sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić. Ipak on se predomislio, pa su mnogi nagađali da je ona razlog zbog čeka je naknadno odbio da gostuje kod Ognjena Amidžića. Kako je na kraju ipak otišao, Koraćeva je napravila haos:

"Je l' si realna sada" - upitao je David Anu kad se vratio iz emisije, pa ju je nekoliko sekundi gledao u oči hladnokrvno.

Dragojević je potom otišao u kazino gde ga je dočekala žena iz kazina koja je videla da on nije raspoložen. Zadrugar Lazar Jeremić je rekao Davidu šta je Ani najveći problem:

"To što si nemaš svoje ja i svoj stav. Kad ustaneš i ne kažeš sve šta imaš, to nju iznervira najviše."



 

Aleksandra Subotić i njene drugarice, Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić i Nadežda Biljić izašle su iz kazina posle žurke veoma raspoložene. One su šetale po dvorištu raspevane, a onda su došle pravo do Ane Korać i Lazara Jeremića koji su sedeli na doku kod jezera.

Koraćeva je do samo nekoliko trenutaka pre toga plakala jer je raskinula sa svojim dečkom, a Aleksandrinim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem.

"A to su Lazar i Ana, dobro je ne kvarimo" - rekla je Aleksandra, kad je shvatila da pored Koraćeve ne sedi David.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>