Zadruga

Parovi

Zerina uklonila tumor, a sada ćerki uputila emotivnu poruku!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 2" Zerina Hećo imala je tri operacija stomaka, uklonila tumor, fali joj oko dva metra creva, a sada je ćerki uputila emotivnu poruku!

Zerina uklonila tumor, a sada ćerki uputila emotivnu poruku! Screenshoot/Instagram



Zerina Hećo, koja se pre rijalitija borila sa tumotom i imala tri teške operacije stomaka, šokirala je naciju kada se ošišala na ćelavo i to tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2". U više navrata na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Zerina Hećo je isticala kako se sada bori sa zdravstvenim problemima, kako je smršala 20 kilograma. Sada je objavila fotografiju sa ćerkom uz koju je napisala emotivnu poruku zbog koje su se mnogi rasplakali:

"Ti si razlog za borbu, čistim put kojim ćeš ti sutra hodati, ali bosa, bez ijednog kamenčića da ti zasmeta, prati mamine tragove stopala i budi ponosna na mene! Sve što radim danas je za tvoje bolje sutra."



Zerinina majka je dok je ona još boravila u rijalitiju ispričala sve o njenim zdravstvenim problemima i to kako je ranijih godina operisala tumor:

"Zerina je operisala tumor, imala je tri operacije stomaka, fali joj oko dva metra creva. Za njen organizam gubitak na kilaži je koban. Povraća, a nema šta da povrati"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>