Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete usmereni na ljubav, a samim tim i na ljude koji vam znače. Danas ćete njihovu sreću stavljati ispred svoje, pa će vam biti prirodno da im se nađete na usluzi.


Vaša osećanja prema partneru mogu se činiti još snažnijim i postojanijim. Ako ste slobodni, tragaćete za osobom s kojom biste mogli da imate ozbiljnu vezu.


Znaćete kako da rešite jedan finansijski problem. Imaćete dobre poslovne ideje, ali neće svako razumeti vaš originalan način razmišljanja.


Bik 21.4.-21.5.

Rad, red i disciplina su nešto što ćete pokušati da uvedete u vašu pomalo haotičnu svakodnevicu. Veći deo dana posvetićete obavljanju rutinskih radnji.


Imaćete uspeha na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Bićete privlačni svojoj okolini, a nežni u odnosu sa partnerom ukoliko ste zauzeti.


Bićete izuzetno vredni i radni, mada je moguće da ne uspete da ispoštujete sve rokove. Sa druge strane, vaša isplata takođe može da kasni.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete odlično raspoloženi i uživaćete u ovom danu. Verovatno ćete se okrenuti ljubavi, deci, umetnosti, ili sportu, a generalno, razonodi.


Ako ste slobodni bićete preduzimljivi i znaćete kako da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzeti će biti strastveni, ali će pokazivati i dozu stidljivosti.


Najviše uspeha imaće umetničke duše, ali i sportisti. Ostali će pokazati istrajnost u poslu i uglavnom biti zadovoljni stanjem finansija.


Rak 22.6. - 22.7.

Moguće je da ćete biti nostalgični i razmišljati o nekim prošlim vremenima u kojima ste bili bezbrižni. Prijaće vam udobnost i toplina porodičnog doma.


Ako ste slobodni možete flertovati sa kolegom sa posla. Zauzeti će voditi prijatne razgovore sa partnerom i prisećati se nekih lepih zajedničkih uspomena.


Ukoliko samoinicijativno pokrenete neka nova poslovna dešavanja, postići ćete uspeh. Imaćete dobre ideje kako da uvećate svoje prihode.


Lav 23.7.- 22.8.

Prijaće vam dugi i dinamični razgovori, naročito sa bliskim osobama, sa kojima ćete moći da pričate o svemu što vam je trenutno “na pameti”.


Slobodni će šarmirati svoju simpatiju smislom za humor i pametnim dosetkama. Oni koji su vezi, ostvariće odličnu komunikaciju sa partnerom i uživaće u zajedničkim trenucima.


Imaćete uspeha u pregovorima. Vodićete brigu o finansijskom aspektu projekta na kom radite. Ostali segmenti posla neće vas naročito interesovati.


Devica 23.8. - 22.9.

Bez obzira kakvi ste po prirodi, danas ćete biti malo više okrenuti materijalnim vrednostima. Verovatno ćete poželeti da se počastite nečim vrednim.


Oni koji su u vezi, ili braku, partneru će staviti do znanja koliko im je važan u životu. Slobodni će imati priliku za ulazak u kratku, ali uzbudljivu romansu.


Očekuje vas ne naročito zanimljiv, ali relativno uspešan poslovni dan. Popravićete odnose sa pojedinim kolegama i uživati naklonost uticajnih osoba.
 

Stižu Vodolijinih 5 minuta za ljubav, Škorpiju obuzimaju mračne senke prošlosti...




Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete malo osetljiviji na tuđe komentare, pa ćete se truditi da dobijete samo one najbolje. Posvetićete se domu i članovima porodice.


Slobodni će razmišljati o braku i deci, dok će oni koji su u vezi nastojati da svoj odnos sa partnerom učine još skladnijim, ali i dinamičnijim.


Bićete vredni, odgovorni i kooperativni. Naći ćete se na usluzi svojim kolegama kojima će danas itekako biti potrebna vaša pomoć.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Možda ćete se malo ulenjiti, pa ćete gledati da se bavite samo onim stvarima koje od vas ne zahtevaju da budete fizički aktivni.

Danas će prednost imati oni koji su u vezi. Partner će razumeti njihove potrebe i želeće da im ugodi. Slobodni će imati priliku da započnu jednu tajnu vezu.


Obaveze će vam teško pasti. Biće ovo jedan sporiji radni dan u kojem vas ništa neće preterano motivisati, pa se, shodno tome, na poslu nećete mnogo angažovati.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete optimistični i otvoreni za promene, pa ćete verovatno početi da pravite neke velike planove. Prijaće vam da budete okruženi ljudima i u toku sa svim dešavanjima.

Većinu vas pratiće sreća u ljubavi. Eventualni problem mogu imati oni koji su u dugoj vezi, ili braku i to u vidu privremenog zahlađenja odnosa sa partnerom.


Ukoliko planirate proširenje posla, danas će vam zvezde biti naklonjene. Pored toga, svi će primetiti da vrlo odgovorno izvršavate svoje dužnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Orijentisani ste ka poslu i profesionalnom usavršavanju. Imaćete brojne ideje kako da unapredite svoj društveni status i karijeru.


Oni koji su u vezi, sa partnerom će praviti planove za zajedničku budućnost. Slobodni će prihvatiti poziv za izlazak sa prijateljima.


Na poslu ćete se maksimalno angažovati i bićete zadovoljni postignutim. Što se finansija tiče, imaćete manje uspeha. Moraćete da izdvojite novac za saniranje neke štete.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Kroz učenje, religiju, meditaciju i filozofiju moći ćete da oplemenite svoj unutrašnji svet, zbog čega ćete se osetiti svežijim, odmornijim i srećnijim.


Oni koji su duže vreme zauzeti, osećaju se kao da su na početku veze. Slobodni će biti jako popularni i uživaće u flertovanju.


Nećete naročito blistati u obavljanu rutinskih poslova. Najviše uspeha imaće oni koji se bave intelektualnim radom. Možda ćete imati manjih novčanih neprilika.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ništa neće moći da vam promakne. Možete malo više brinuti oko nekih stvari koje uopšte ne stoje toliko loše koliko se vama trenutno čini.


Imaćete dobro razumevanje sa partnerom, mada ćete želeti da vam pruži više podrške kada je reč o vašoj karijeri. Slobodni neće puno razmišljati o ljubavi.


Postići ćete veću finansijsku sigurnost. Svi poslovi koji zahtevaju pronicljivost, strpljenje i preciznost ići će vam od ruke.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>