Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 15. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 15. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Šta god budete radili uradićete kako treba, s obzirom da će vam fokusiranost i koncentracija danas biti jača strana.


Vaše raspoloženje neće puno zavisiti od toga da li pored sebe imate nekog, ili ne. Ipak, sigurno je da će barem kod zauzetih biti lepih dešavanja na ljubavnom planu.

Ukoliko ste na rukovodećem položaju bićete prezadovoljni radom vaših zaposlenih. Oni koji to nisu, uživaće veliku naklonost svojih nadređenih.


Bik 21.4.-21.5.

Okolini će izgledati kao da vama uopšte nije potreban poseban razlog da biste bili srećni i zadovoljni sobom i svojim životom. Donekle će biti u pravu.


Slobodni bi mogli da se zainteresuju za osobu koja živi u drugom gradu, ili državi. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom, kako na fizičkom, tako i na mentalnom nivou.


Bićete veoma kreativni, a neće vam nedostajati ni smisao za praktično. Imaćete jasnu predstavu onoga što želite da postignete na polju karijere.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete više pažnje obratiti na odnose sa dragim osobama. Shvatićete da ne možete sve sami, kao i da nema ničeg lošeg u povremenom oslanjanju na svoje bližnje.


Prijaće vam atmosfera u vašem domu, bez obzira da li imate stalnog partnera, ili ne jer ćete od svojih članova porodice primiti puno ljubavi i razumevanja.


Mnogi od vas biće u prilici da osiguraju svoj položaj na poslu, a može se desiti i da dobijete povišicu. Prijaće vam današnja atmosfera na radnom mestu.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas će do izražaja doći vaše intelektualne sposobnosti. Razmišljaćete brzo, što će vam omogućiti da lako pronađete rešenje i za najkompleksnije probleme.


Oni koji su u vezi, poradiće na komunikaciji sa partnerom. Slobodni će biti snažno privučeni osobom koja deluje dosta dominantno.


Na radnom mestu želećete da se dokažete pred svojim saradnicima, u čemu ćete i uspeti. Bićete elokventni, oštroumni i efikasni.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete moći da se malo opustite jer ćete se najzad osloboditi nekih problema koji su vas opterećivali u prethodnom periodu.


Ako ste u ozbiljnoj vezi, vaš partner će se truditi da vam u svemu izađe u susret. Slobodni neće imati bitnijih dešavanja na ljubavnom planu.


Bićete veoma zadovoljni razvojem događaja na poslovnoj sceni. Možete očekivati da ćete za svoja dosadašnja zalaganja biti višestruko nagrađeni.


Devica 23.8. - 22.9.

Nastojaćete da ostavite pozitivan utisak na ljude u svom okruženju, u čemu ćete i uspeti. Verovatno ćete se osetiti popularnijim nego inače.


Ukoliko vam se dopada neko koga često srećete, danas ćete toj osobi skrenuti pažnju na sebe. Zauzetima predstoji uobičajen dan na ljubavnom planu.


Iznosićete svoje mišljenje i ukazati na poslovne mogućnosti koje su vaši saradnici prevideli. Vaše ideje i predlozi biće prihvaćeni što će vas jako usrećiti.


Vaga 23.9. - 22.10.

Malo ćete se povući u sebe. Bićete okupirani nekim kompleksnim pitanjima i nećete puno pažnje obraćati na ljude i dešavanja oko vas.


Bićete malo više okrenuti tradicionalnim vrednostima, pa vas neće preterano interesovati neobavezni odnosi. To se odnosi i na slobodne i na zauzete pripadnike znaka.


Možete se nadati uspehu na poslovnom planu koji ćete postići bez mnogo napora. Bićete zadovoljni i kada je reč o vašim finansijama.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete vrlo komunikativni, pristupačni i druželjubivi. Nije isključeno da danas steknete i neka nova poznanstva.


Ako ste slobodni, moguće je da ćete razmisliti o ulasku u vezu s nekim kog ste tek upoznali. Zauzeti će imati vrlo harmoničan odnos sa voljenom osobom.

Ukoliko pojedine segmente posla ne budete umeli sami da obavite, moći ćete da se oslonite na pomoć kolega. Ovakav vid podrške puno će vam značiti.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete svoje snage usmeriti na postizanje uspeha na poslovnom planu, ali nećete zanemariti ni privatnu, odnosno emotivnu stranu života.

Neko ko je veoma obrazovan i ugledan može da pokaže interesovanje za vas. Zauzeti neće imati mnogo vremena za druženje sa partnerom.


Možete biti veoma zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu. Imaćete podršku važnih ljudi koji će vam pomoći da ostvarite dobar profit.


Jarac 22.12.- 19.1.

Neće vas držati mesto. Imaćete potrebu da unesete više sadržaja u svoju svakodnevicu jer će vam se sve što je uobičajeno činiti isuviše dosadnim.


Ako danas odlučite da posetite neku kulturnu manifestaciju, možete se nadati lepom susretu. Zauzeti mogu steći utisak da partner nešto krije od njih.


Iako vam sa većinom kolega komunikacija neće ići baš najbolje, biće vam naklonjen neko ko je na višem položaju od vas i ko će prepoznati kvalitet u vašem radu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete više motivacije da se borite za sebe i svoje ciljeve. Bićete ambiciozni, samouvereni, odlučni i spremni za akciju.


Ukoliko ste u vezi, bićete raspoloženi da ovaj dan posvetite partneru i usrećite ga. Ako ste slobodni, nećete pokazati naročito zanimanje da promenite svoj ljubavni status.


Možete se nadati boljoj i sigurnijoj poziciji na radnom mestu, kao i većem prilivu novca koji će stabilizovati vaše finansije, možda i na duži period.


Ribe 20.2.- 20.3.

Potrudite se da se opustite i uživate u ovom danu. Nemojte se opterećivati sitnicama, a probajte i da malo promenite ugao posmatranja.


Bilo da ste u slobodni ili ne, ljubav će danas imati glavnu ulogu. Bićete posebno privlačni i, čak i da nemate nameru, zavodićete sve oko sebe.


Možete očekivati veliku podršku od svojih poslovnih partnera koji vam mogu biti glavni oslonac u postizanju željenih rezultata.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>