Zadruga

Parovi

Zadruga: Lider, iskrena, manipuliše, naklonjena je istom polu! (VIDEO)

Napustila je rijaliti "Zadruga 2" jer publici očigledno nije bila baš zanimljiva iako je iznela neke škakljive stvari o sebi još na kastingu za "Farmu 7". Pogledajte šta je tada rekla o sebi! Lider, iskrena, manipuliše, naklonjena je istom polu!

Zadruga: Lider, iskrena, manipuliše, naklonjena je istom polu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Elvira Ivazović je svojevremeno gostovala kod Ognjena Amidžića, kako bi se predstavila kao potencijalni kandidat za "Farmu 7". Bila je jako opuštena i reklo bi se bez imalo treme, između ostalog, Elvira je tada ispričala o sebi da je jako ambiciozna, bez dlake na jeziku, vešto manipuliše ljudima... Zatim je dodala da su starlete dno, a onda se obratila Tamari Đurić:

"Ti za mene nisi starleta ti si klaberka."

Dodala je da se bori za prirodnu lepotu, da voli seks na javnim mestima i to je jako pali ali da bi muškarci kada bi mogli da biraju imali seks sa Đurićevom, a nju bi ženili. Vrlo brzo je demantovao jedan muškarac koga je izvela i tražila da je poljubi, jer je za ženidbu ipak izabrao Tamaru.

Priznala je i da je naklonjena istom polu, ipak detaljnije pogledajte u video snimku jer ovo nije sve što je bivša zadrugarka ispričala o sebi ali i o drugima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>