Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 10. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 10. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bilo bi najbolje da se ne obazirete previše na druge ljude, njihove izjave i postupke jer ćete danas biti jedni od retkih koji su “sa obe noge zemlji”.


Mogući su verbalni sukobi sa partnerom koje ćete lako rešiti ukoliko se okrenete romantici. Slobodni neće ni biti svesni koliko su se zaljubili u jednu osobu.


Budite što taktičniji u kontaktu sa saradnicima, a naročito onima koji su na višem položaju od vas. Ne dozvolite da vas nečiji komentari izbace iz takta.


Bik 21.4.-21.5.

Ovaj dan nosi dosta dinamike, čak i previše za vaš ukus. Prijaće vam da se, makar na mentalnom nivou, na kratko isključite iz svega i povratite unutrašnji balans.


Slobodni neće biti sigurni šta njihova simpatija oseća prema njima. Zauzeti će se sa partnerom najbolje slagati ukoliko na bilo koji način promene rutinu.


U finansijskom pogledu, imaćete određenih neprilika za koje će se ispostaviti da iziskuju malo više truda i vremena kako bi bile otklonjene. Uspesi konkurencije vam zadaju brige.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Sami sa sobom osećaćete se jako lepo, međutim, kontakti sa drugim ljudima kvariće vam raspoloženje. Činiće vam se kao da svi hoće da vam očitaju neku lekciju.


Za slobodne će se interesovati neko koga često sreću. Verovatno je u pitanju kolega sa posla. Zauzetima će partner skretati pažnju na sebe, ne obavezno u pozitivnom smislu.


Vaše i mišljenje vašeg poslovnog partnera, ili nekog drugog važnog saradnika, mimoilaziće se po mnogim pitanjima. Očekuje vas dosta naporan radni dan.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete prekomerno osetljivi, ali ćete toga i sami biti svesni, pa ćete se truditi da izbegavate stresne situacije koliko god to bude bilo u vašoj moći.


Kada su u pitanju neke vaše lične dileme, partner vam može biti mnogo veća podrška nego što ste mislili. Slobodni neće ni primetiti nečije udvaranje.


Shvatićete da ćete puno postići ako nešto bitno promenite u načinu svog poslovanja. Problem je što će vam se činiti da niste spremni za tako velike poduhvate.


Lav 23.7.- 22.8.


Neće vam prijati samoća. Sa druge strane, iako ćete u načelu želeti da budete okruženi ljudima, imaćete utisak da vas u vašem okruženju niko ne razume.


Ako ste slobodni, trudićete se da okolini skrenete pažnju na sebe, ali ćete u tome uspeti samo delimično. Zauzeti će razmišljati o nekoj svojoj bivšoj vezi.


Na radnom mestu ćete biti suočeni sa nizom poteškoća, međutim, dobar deo njih moći ćete relativno lako da prevaziđete ukoliko se budete vodili intuicijom.


Devica 23.8. - 22.9.

Ne može se reći da će vam ovaj dan biti naklonjen po svim pitanjima, međutim, vi ćete pronaći način da u njemu uživate, bez obzira na pojedine ne tako prijatne situacije.


Ako ste u vezi, najlepši deo dana biće vam onaj koji ćete provesti u društvu voljene osobe. Slobodni će postati preduzimljiviji kada je ljubav u pitanju, željni noviteta na tom planu.


Teško da ćete u potpunosti ispuniti očekivanja svojih nadređenih zbog čega možete imati i manjih problema na radnom mestu. Ipak, nećete dozvoliti da vas to demorališe.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bez obzira što vam današnje okolnosti neće dati priliku da se prikažete u najboljem svetlu, nećete sumnjati u svoje kvalitete. Takođe ćete biti svesni tuđih nedostataka.


Partner će vas kritikovati i skrenuti vam pažnju na mnoge slabosti vaše veze. Vi ćete smatrati da je za njih odgovoran koliko i vi. Slobodni će biti skloni platonskim ljubavima.


Ovaj dan nije pogodan za velike poslovne poduhvate. Usredsredite se na ono što znate da možete lako da obavite i gde eventualne greške neće biti teško ispraviti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas mnogo toga neće funkcionisati onako kako ste vi zamislili, međutim, situaciju ćete dodatno pogoršati ako išta budete silili. Pustite da stvari idu svojim tokom.


Ako ste u vezi, prijaće vam partnerova blizina, ali i njemu vaša jer ćete biti vrlo nežni i romantični. Slobodni će se naći na meti jedne veoma šarmantne i zavodljive osobe.


Bićete u prilici da dogovorite jedan zahtevan, ali veoma isplativ posao. Sa druge strane, brige će vam zadavati finansije. Po tom pitanju moraćete da se strpite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Želećete da vas danas svi ostave na miru. Ono malo vremena što ćete uspeti da odvojite za sebe, iskoristićete tako što ćete razmišljati o nekim svojim minulim postupcima.


Slobodni će biti razočarani u izbor potencijalnih partnera iz više razloga. Ako ste u vezi, partner će vas opterećivati nekim stvarima koje vi lično smatrate nevažnim.


Bliski saradnici će vam skrenuti pažnju na greške i propuste koje ste skloni da pravite u svom radu. Sa druge strane, vi ćete imati utisak da preteruju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Pokušaćete da se distancirate od onih koji će, po vašem mišljenju, bez preke potrebe ulaziti u konflikte i, generalno, širiti negativnu energiju oko sebe.


Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, mnogo bolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Sa druge strane, zauzeti neće imati ništa protiv da im se partner pridruži u izlasku.


Iako ćete sve što je do vas obaviti bez greške, steći ćete utisak da niste u poziciji da bitno utičete na dešavanja na radnom mestu. Sve će vam delovati nekako haotično.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ovaj dan ćete želeti da prespavate. Kako to, verovatno, ipak nećete učiniti, bićete svedok nekih događaja koji će vas potpuno zbuniti i izbaciti iz ravnoteže.


Postoji mogućnost da partner otkrije neku vašu tajnu. Pošto ga to što bude saznao neće obradovati, sukob će biti neizbežan. Slobodni se ni za koga neće specijalno zanimati.


Kako biste bili u prilici da sklopite nove poslovne dogovore, najpre ćete morati da se pozabavite projektom na kojem već izvesno vreme radite i koji nikako da privedete kraju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Svojim nonšalantnim nastupom spasićete se od raznoraznih napornih diskusija koje će mnogi iz vašeg privatnog i poslovnog okruženja pokušati da povedu sa vama.


Ako ste slobodni, shvatićete da se mnoge osobe interesuju za vas. Zauzeti će se potruditi da u svoj emotivni odnos unesu malo više dinamike i uzbuđenja.


Bićete vrlo dekoncentrisani, nemarni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Sve ovo odraziće se na kvalitet vašeg rada, ali i rukovanje novcem i ostalim vrednostima.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>