Region

Svet

Nikola Rokvić: Svaki reality ima Miloša Bojanića (Video)

Na Filipinima se nastavlja borba za 50.000 evra, dok većina članova plemena Putong kuje plan kako da izbaci Nikolu ili Bojanu, pevač Nikola Rokvić objašnjava Bojani kako mu je muka od likova kao što je Marko:

Nikola Rokvić: Svaki reality ima Miloša Bojanića (Video)



"On je klasični Miloš Bojanić! Ja sam ovo pravio, ja sam ovo, ja ono… Ne mogu više da ćutim bre i sve ću da kažem na sledećem plemencu“ , zaključuje Nikola. Nikolu takođe i nerviraju osobe kao što su Jelena i Katarina, po njegovom mišljenju njih dve nemaju svoj stav.

Sa druge strane Goca objašnjava devojkama kako će jedan dan morati da glasaju protiv svojih muškaraca, misleći na Marka i Tonija, ali dok ne dođe do toga njena meta su Bojana i Nikola.

Marko je zabrinut i misli da će u ovom Survivoru pobediti žena, jer muškarci u većini slučajeva izbacuju muškarce jer su fizički jači, a ženama ostavljaju glas.

Bojana Barović osvaja lični imunitet u borbi i na taj način sebe spašava od ovonedeljnog izbacivanja.

U Velikom veću Edin ima glavnu reč, smatra da je napravio pogrešan potez kada je priznao da je dobro upućen u rialiti emisije. Mnogo ga nervira to što ispada lažov kada kaže da su Bojana i Nikola zajedno, a oni uporno tvrde suprotno.

Biljana je mišljenja da je njihova veza počela onog trenutka kada je pred svima rekla da po svim statistikama parovi u rijalitiju imaju najveće šanse za pobedu. Edin je demantuje smatrajući da upravo parovi najgore prolaze. On smatra da je “Survajver” čudna igra, jer je u Gocinim očima video suze, nakon što je glasala za njega. Iako ostavlja mogućnost da je pogrešno video, Edin misli da je Goci stvarno bilo krivo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>