Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija Kulić i Stanija na trač partiji! Sevaju varnice na sve strane! (VIDEO)

Pušten je klip tokom noći u rijalitiju "Zadruga 2" u kom Marija Kulić govori Staniji Dobrojević da je David Dragojević muška k*rva, pa su popričale o teškom detinjstvu njegove bivše devojke Aleksandre Subotić. Marija Kulić i Stanija na trač partiji! Sevaju varnice na sve strane! 

Zadruga 2: Marija Kulić i Stanija na trač partiji! Sevaju varnice na sve strane! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Marija Kulić koja ima mišljenje o svemu, ustala je da prokomentariše svoje reči:

"Ja sam pričala da njihova veza nije kako treba. Da je David sa Aleksandrom iz koristi. Najgore stvari radi zbog para i rijalitija. Ljubavi sa njegove strane prema njoj nije ni bilo. Nije bilo pošteno sa njegove strane da nju koristi. Za Anu postoji priča da je sponzoruša, a David je muška sponzoruša."

A, zatim je ustala Stanija da i ona doda ulje na vatru:

"Aleksandra nije imala neke uslove kao dete. Kaže da je posle škole uglavnom bila sama. Ona je tražila ljubav i zaštitu od Davida. Ja Aleksandrinu priču nisam doživela kao patetiku, nego kao dete koje osuđuje svoju majku zbog toga. Sve dolazi iz porodice. Ljubi je David uvek smetao, htela je nekog uspešnijeg za nju, zato je gurala sa tim likovima."

Ljuba Pantović joj je odbrusila:

"Ko je ovde lud? Stanija, ti reci da sam ja k*rva i transvestit, ali ne mešaj se u našu priču! Ti decu nemaš i ne možeš da pričaš o mom majčinstvu i Aleksandrinom detinjstvu."

Aleksandra je dobacila majci:

"Tebe boli istina i to što si je čula od Stanije."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>