Region

Svet

Region

Serija Pet peta epizoda: Natalija upoznaje bolesnog dečaka Vuka!

Serija "Pet" peta epizoda biće emitovana 6. aprila u 20. časova na RTS-u. Natalija upoznaje bolesnog dečaka Vuka i ne može da suzdrži svoje emocije. Želi da pomogne u njegovom lečenju.

Serija Pet peta epizoda: Natalija upoznaje bolesnog dečaka Vuka! Promo



U predhodnoj epizodi:

Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga Radeta, koji je ubijen u Amsterdamu. To začudi njene dugogodišnje prijateljice: Katarinu, Nataliju, Aleks i Sonju. Natalija odbije da Miči i dalje bude angažovan u divljim kik boks mečevima. 

Da ne bi bila kažnjena od strane kriminalca Adama, organizatora tih mečeva, prinuđena je da isteruje zelenške dugove za njega. Katarina, Aleks, Sonja i Natalija došle su kod Nine, koja im objasni zašto ih je pozvala. Očekuje pomoć od njih u čuvanju imetka koji je ostao posle smrti njenog muža. 


Peta epizoda:

Voja, brat policijskog inspektora Gorana, pripadnik je specijalne antiterorističke jedinice u žurbi je izgubio službeni revolver. Natalija uteruje dugove za kriminalca Adama, ali kod prve takve akcije sretne obelelog dečaka, Vuka. Natalija ne može da suzdrži
emocije, pa od majke obolelog dečaka traži iznos sume koja je potrebna za namirivanje duga i lečenje. Hoće da joj da taj novac.
Nina želi da se reši rudnika koji joj je u nasledstvo ostavio njen ubijeni muž, Rade.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>