Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 3. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 3. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 3. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Malo ćete se zatvoriti u sebe. Moguće je da ćete razmišljati o tome ko su vaši neprijatelji i kako biste mogli da ih nadmudrite.


Oni slobodni, danas će šarmirati svoju okolinu, ali će se zanimati za mogućnosti otvorenih veza. Zauzeti će biti kreativni u ljubavi i pričinjavati radost svom partneru.


Poslovna situacija će biti stabilna, ali ćete vi predosećati da uskoro može da dođe do nekog problema, pa nećete biti naročito opušteni na radnom mestu.


Bik 21.4.-21.5.

Druženje sa prijateljima i porodicom pružaće vam osećaj sigurnosti i vršiti pozitivan uticaj na vaše današnje raspoloženje.


Oni u ozbiljnim vezama, radiće na zbližavanju sa partnerom kroz druženje i razgovor. Slobodni će hteti da se dobro zabave, mada im verovatno neće baš sva očekivanja biti ispunjena.


Neki vaš poznanik ponudiće vam poslovnu saradnju u kojoj biste mogli da iskažete svoje talente i ostvarite dobru zaradu, međutim, vi ćete biti neodlučni da li da je prihvatite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete imati utisak da ste izneverili očekivanja drugih jer niste postigli sve što se od vas zahtevalo. Prijaće vam da se osamite i na miru razmislite o svemu.


Oni koju su slobodni, ili na početku veze, imaće puno sreće u ljubavi, dok oni u dužim vezama mogu ulaziti u sukobe sa voljenom osobom.


Imaćete malo napetiji odnos sa saradnicima, u kojem će vladati obostrano nepoverenje. Bićete zabrinuti za ishod projekta na kojem radite.


Rak 22.6. - 22.7.

Osećaćete se dobro i sigurno u sebe, iako za to nećete dobijati stimulans od drugih. Ovaj dan jedino možete vi sami sebi da pokvarite jer ćete želeti previše toga da uradite.


Ako ste u vezi, uživaćete u sigurnoj i stabilnoj ljubavi. Slobodni bi mogli da preko poslovnih kontakata upoznaju osobu koja neće kriti svoje zanimanje za njih.


Imaćete mnogo uspeha u radu, iako je verovatno da nećete naročito moći da se oslonite na svoje poslovne saradnike, koji će imati drugačije ideje i zamisli.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete dobro raspoloženi i zadržaćete optimizam i kada budete bili suočeni sa situcijama koje danas nećete znati da prevaziđete.


Usredsredićete se na ljubav, bez obzira na svoj emotivni status. Zauzeti će održavati stabilan odnos sa partnerom, dok će slobodni imati lepu priliku da to ne budu.


Situacija na radnom mestu, neće biti poljuljana mogućim manjkom finansijske potpore – kašnjenjem isplata i nepredviđenim troškovima.


Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete potrebu da se dokažete vama bliskim ljudima tako što ćete sebe prikazati nezavisnim od njih. Takvo vaše raspoloženje neće naići na dobar prijem.


Onima koji su u vezi neće smetati da njihov partner bude fizički i mentalno udaljen od njih. Slobodni će hteti da uđu u vezu sa zauzetom osobom.


Situacija na radnom mestu biće stabilna u svim onim segmentima gde je to najpotrebnije, ali ćete imati utisak da vaša karijera trenutno stagnira.


Vaga 23.9. - 22.10.

Osećaćete se kao da vam, čak i kad mirujete i opuštate se, nešto troši energiju. Snagu i polet uspećete da pronađete kroz kontakte sa drugim ljudima.


Ukoliko ste u vezi, vaš partner će verovatno biti zaokupljen drugim stvarima. Slobodni će sreću u ljubavi moći da ostvare uz pomoć prijatelja.


Neko ko vam nije naklonjen može da vas svojim postupcima ometa u radu. Srećom, nevolje će biti kratkotrajne i zaboravićete na njih veoma brzo.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Puno ćete razmišljati o prijateljima i tome koliko zaista na njih možete da se oslonite. Moguće je da ćete napraviti neke izmene u izboru ljudi sa kojima ćete ubuduće kontaktirati.

Oni koji su u vezi, počeće više da cene svog partnera i shvatiće koliko im znači to što ga imaju pored sebe. Slobodni će imati utisak da niko ne pokazuje interesovanje za njih.


Imaćete dobre poslovne zamisli, ali nemojte danas da ih delite sa kolegama pošto je verovatno da neće reagovati onako kako biste očekivali.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete želeti da svoje slobodno vreme provedete u porodičnom okruženju. Možda ćete osetiti nagli pad samopouzdanja, pa će vam kontakt sa najbližima puno značiti.

Oni koji su u vezi mogu se nadati lepom razvoju događaja na ljubavnom planu, dok će slobodni na okolinu ostavljati utisak nekog ko ne želi da se vezuje.


Osećaćete neku vrstu odbojnosti prema obavezama. Smetaće vam stav vaših nadređenih i verovatno je da nećete uspeti da odgovorite na njihove zahteve.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete osećati snažan unutrašnji poriv da nešto promenite. Bićete nejasni ljudima u svom okruženji, pa su mogući razni nesporazumi.


Maštaćete o zabranjenoj ljubavi, ali ćete biti svesni koliko nevolja bi vam donelo upuštanje u tako nešto. Neki od vas ipak neće uspeti da odole iskušenju.


Možete očekivati stabilizaciju finansijske situacije. Sa druge strane, nećete biti zainteresovani da se trudite ni za šta što vam ne obećava momentalni uspeh.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Promenljivog ste raspoloženja. Imate veliku potrebu da se otarasite svega što vas opterećuje, međutim, faliće vam više hrabrosti da biste u tome uspeli.


Ako posvetite današnji dan partneru, uživaćete. Ukoliko se slobodni, izađite negde. Možda se sretnenete sa nekim s kim ćete odmah moći da osetite uzajamne simpatije.


Izbegavajte rizične finansijske transakcije kako ne biste pretrpeli štetu. Još uvek niste načisto šta treba da uradite da biste poboljšali svoje poslovne odnose.


Ribe 20.2.- 20.3.

Tražićete veću emotivnu sigurnost, ali vam današnji dan ne obećava puno na tom planu. Trudite se da vaše današnje raspoloženje što manje zavisi od tuđeg mišljenja.

Danas niste na istoj talasnoj dužini sa voljenom osobom pa su moguća razočarenja. Bez obzira koji je vaš ljubavni status, ovaj dan provedite u društvu prijatelja.


Možete se nadati laganom i uspešnom poslovnom danu. Takođe ćete biti zadovoljni kako stoje vaše finansije, pa ćete biti oslobođeni svakog stresa.
 

Mesečni horoskop za april 2019. godine!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>