Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić demantuje sama sebe! (VIDEO)

Aleksandra Subotić je iako diskvalifikovana, vraćena u rijaliti "Zadruga 2" jer se verovatno smatra kako će biti gledanije ukoliko ona bude iznosila svoje mišljenje, mešala se u sadašnju vezu svog bivšeg dečka i slično... Ipak ona u nekoliko navrata demantuje sama sebe.

Zadruga 2: Aleksandra Subotić demantuje sama sebe! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kako kaže Aleksandra, u rijaliti je ušla da zaradi novac za sebe i dete, a Ana i David je ne zanimaju. Ipak, jedino što trenutno radi je to što se bavi njihovom vezom. Svima nam je dobro poznata izjava Subotićeve nakon diskvalifikacije da je svesna gde je pogrešila i koliko je gušila Davida, ipak sada to negira. 

Protiv Ane nema ništa, čak smatra da joj je skinula bedu sa vrata ali opet neće prestati da se bavi njima. Koraćevoj zamera to što je navodno govorila kako će Huga (pas) upisati u vrtić u Veterniku. Ovo je kod Ane izazvalo šok i odmah je demantovala Aleksandrine reči. Međutim Subotićeva nije prestajala:

"Ona za mene priča da sam bolesna i luda i to priča svaki dan. Ja tebi nisam skinula verenika. David i ja nismo raskinuli, niti smo imali nameru da raskinemo."

Aleksandra je još iznela informaciju da ona nije uticala na Biljanu Dragojević, kao i to da ne živi u njegovoj kući (kao da nikada nije ni živela) već u svom stanu u Novom Sadu. Priznala je da je koristila Davidov Instagram profil ali i to da je koristila rođeno dete kako bi napakostila Davidu ( objavljivala je crtež deteta na kome su njih troje nacrtani kao porodica). 

Sve ovo postaje malo degutantno i kako gledaoci komentarišu, Aleksandra treba da se okrene svom životu jer ne može nikoga naterati da je voli na silu, a ovakvim raspravama gde demantuje samu sebe, samo pokazuje svoju lošu stranu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>