Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ana i David se prepustili strastima na nekoliko metara od Subotićeve! (VIDEO)

Prvo su imali s*ks, a onda su se zaneli pred njegovom bivšom! Ana Korać i David Dragojević su se prepustili strastima i poljubcima u rijalitiju "Zadruga 2" na samo nekoliko metara od Subotićeve! 

Zadruga 2: Ana i David se prepustili strastima na nekoliko metara od Subotićeve! (VIDEO) Svet Plus/ Screenshoot/Youtube



David Dragojević i Ana Korać nisu se pozdravili sa njegovom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić, koju je on javno ostavio u rijalitiju "Zadruga 2", nakon što je Subotićeva večeras ušla ponovo u igru. Iako se nisu pozdravili, Aleksandra i David su kasnije tokom večeri ušli u žestoku svađu.

Dok je Aleksandra o njihovoj vezi pričala sa zadrugarima i tom prilikom rekla koliko je patila zbog Dragojevića, da je njegova majka Biljana Dragojević završila u bolnici nakon što je on započeo vezu sa Anom, ali i da joj se javila njegova bivša devojka Olivera, David i Ana bili su pod tušem. 

Oni su noćas imali vrelu akciju tokom zajedničkog kupanja, a nakon toga nastavili su da razmenjuju nežnosti. Pred punom spavaćom sobom, Ana i David počeli su da se ljube na jednom od kreveta, a na samo nekoliko metara od njih sedela je Aleksandra.

Ana i David nisu mogli da se obuzdaju, dok je Subotićeva sa cimerima iz Bele kuće pričala o aktuelnim dešavanjima. Tom prilikom Aleksandra nije obraćala pažnju na ono što rade njen nekadašnji dečko i njegova nova devojka.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>