Region

Svet

Slobodan Radanović otvorio dušu, pa izneo i prljav veš!

Slobodan Sloba Radanović uspeo je da ostavi rijaliti iza sebe i napravi ozbiljan pomak u svojoj muzičkoj karijeri. Osim toga, postao je i deo žirija Pinkovih zvezda. Sada je otvorio dušu, pa može se reći, izneo i prljav veš.

Slobodan Radanović otvorio dušu, pa izneo i prljav veš! Screenshoot/Instagram



Priča o ljubavnom trouglu iz rijalitija "Zadruga" i dalje budi intresovanje kod ljudi, a otvorile su se i neke nove teme i nova pitanja. Sloba Radanović je iskreno odgovarao na takva pitanja:

Ti si jedini pevač koji je posle Zadruge profitirao?

Da, radim svakog vikenda, ali žao mi je što se nisam promovisao na drugi način. Drago mi je što sam bio deo rijalitija, a s druge strane, i nije jer sam izgubio živce.

Sada si i u žiriju Pinkovih zvezda, to je baš uspeh?

Kandidati su prezanimljivi. To je nešto novo u čemu sam se baš pronašao i u šta sam se lepo uklopio. Prilično sam popustljiv, ali to je verovatno zato što sam i sam bio učesnik, ali kako takmičenje odmiče, biću sve stroži.

Kako se slažeš sa ostalim članovima žirija?

Super, Žika je predsednik žirija. Divan je čovek, prijatan, iskren, opušten… Nikad se ne bi reklo da je tolika zvezda. Sa njim iskreno pričam o svemu, poveravam mu se.

Ali svađaš se sa Kijom?

Da, kad dođe do sukoba mišljenja, ali sve je to normalno, ne možemo svi imati identičan ukus.



Ali to smeta ostalnim članovima žirija.

Ja na snimanja ne donosim svoj privatan život već se ophodim profesionalno. Mi smo se nekoliko puta svađali, ali i ostali članovi žirija su nas čačkali i navodili da se podžapamo. Ali sve je to šou. Neću nikad dozvoliti da kandidati ispaštaju zbog mog privatnog života ili sukoba sa nekim, a i nemam želju da se svađam. Kandidati su dobili svojih pet minuta i ja neću da im tu priliku oduzimam.

Sa kim se družiš na snimanju?

Sa Žikom se najviše družim i najviše vremena provodimo zajedno. Obožavam filmove i gledao sam skoro sve u kojima je on igrao i mnogo pričamo o tome. On je čovek kog sve zanima, pa pričamo o stvarima u koje se ja razumem. Kad je neki pevač na sceni, onda me uglavnom pita nešto o muzici i vidim da me uvažava kao svog ravnopravnog kolegu.

Da li te je Kija upoznala sa novim dečkom?

Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran.

Misliš li da je to izmislila?

Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola-pola.

Ima li šanse da opet budete zajedno?

Nema šanse, imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo iz početka. Ja nemam devojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani.

Jel ti smeta što te Luna spominje u Zadruzi?

Ne mogu da kažem da mi ne smeta, ali opet, shvatam da sam i ja bio u toj Zadruzi i da sve se vrtelo oko te priče, tako da donekle imam razumevanja.

Koje je tvoje mišljenje o Marku Miljkoviću?

Meni se Marko nije sviđao kao osoba još u Zadruzi 1, ne volim proračunate ljude. On se nešto kurobeca, a napolju kad me vidi ima kez od uva do uva.

Jesi li očekivao da će biti sa Markom?

Nisam razmišljao o tome ko će biti sa kim, ali u zatvorenom prostoru sve je moguće. Ni ja nisam očekivao da ću biti sa njom u Zadruzi 1.Oni su se družili i napolju, tako da to nije ništa neočekivano.

Da li će ta veza opstati i posle rijalitija ili će pući kao tvoja sa Lunom?

Stvarno ne znam, ja im želim da opstanu i sve najbolje.

Da li si čitao Luninu knjigu Igra sudbine?

To je knjiga nekog fana. Ja sam bio protiv toga da Kija piše o nekim stvarima u svojoj knjizi, ali ona je mogla da piše i priča jer je bila sa mnom pet godina, ali da neka osoba koja me u životu nije videla piše o meni – to je besmisleno.

Kija će zbog te knjige tužiti Lunu, hoćeš li i ti?

Ukoliko u knjizi bude stvari zbog kojih bi trebalo da tužim, naravno da ću tužiti. Besmisleno je da neko zarađuje na mom životu. Ja knjigu nisam čitao i ne želim, pročitaće je moj advokat.

Anabela je podržala tu knjigu i bila na promociji.

Pa dobro, ona je Luni majka, u svemu je podržava i staće uvek uz svoje dete. Ja Anabeli ništa ne zameram, ali knjigu nije pisala Luna već fan! Ma nek su živi i zdravi, neću da se opterećujem tim stvarima, ako ima nešto što prelazi granicu, naravno da ću da tužim.



Sreo si Gastoza. Da li ste pričali o Luni i razmenili iskustva?

Sa njim sam super, gledam ga kao pozitivca. Nismo pričali o Luni, niti me ta priča zanima. Ja se sa Lunom sigurno neću družiti, niti ću biti u kontaktu sa njom, sve sam video i čuo, i to mi je dovoljno.

Kako komentarišeš Mikijev odnos sa Suzanom Perović?

Ne želim da komentarišem Mikija, koji mi se napolju predstavlja kao drug, a u rijalitiju me pljuje ničim izazvan. To sa Suzanom ne bih komentarisao.

A Ana i David?

Mislim da nije trebalo da urade to na taj način, ali ko sam ja da nekom sudim. Svi smo mi odrasle osobe i svako radi šta misli da treba.

Ajde priznaj – šta je bilo između tebe i Ane?

Ništa.Vidim da je Ani lepo sa Davidom i ja im želim sve najbolje.

Kija kaže da je Edita bila kod tebe u stanu. Šta ti imaš sa njom?

Ništa se nije desilo i nemam ništa sa Editom. Ne čujemo se, a nismo ni bili u kontaktu.

A sa Darom?

Dara je super lik, nije pokvarena osoba. Ona je zaista poželjna, ali ja bih voleo da snimimo duet, a ne da budem sa njom. Ljudi skrivaju mnogo gore stvari, a Dara je šmekerski objavila onaj snimak i rekla da se to slučajno desilo. One koje se prave da su fine bolje nek drže jezik za zubima, tako im je pametnije.

Misliš na Seku Aleksić?

Ne mislim na Seku, nemoj da me svađaš sa ljudima. Video sam da veliki broj njih nešto morališe, a rade mnogo gore stvari. Nek se bave svojim životima, a ne tuđim.

Jesi u kontaktu sa Cecom? Pričao si da bi voleo da snimite duet.

Nisam sretao Cecu, čuli smo se u vezi sa studiom i nekim demo-snimcima. Ona je za mene broj jedan i po vokalnim sposobnostima i po izgledu. Žena je superstar i nema joj ravne. Tačno je da bih voleo duet sa njom, ona me baš inspiriše. Možda bih mogao i da spojim nespojivo, ja i neki rep fazon! I to bi bio pun pogodak.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>