Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nisam morala da platim kaznu od 50.000 - tvrdi Jelena Krunić!

Jelena Krunić oglasila se na društvenim mrežama, nakon što je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2" zbog toga što je udarila Maju Marinković, a potom i fizički nasrnula na momka iz obezbeđenja. Ne, nisam morala da platim kaznu od 50.000- tvrdi Jelena Krunić!

Zadruga 2: Nisam morala da platim kaznu od 50.000 - tvrdi Jelena Krunić! Screenshoot/Instagram



Jelena Krunić je rešila da od diskvalifikacije prvi put stane pred kameru i uključi se uživo na Instagramu i zahvali se svim pratiocima za podršku:

"Vidite me kako izgledam, nisam baš najbolje. Moram da vam kažem da sam smršala više od 12 kilograma. Danas sam bolje, obradovali su me pokloni za rođendan. Tačno je da sam diskvalifikovana i to sam namerno uradila, verujte mi. To je bio jedini način da ja izađem odande, jer sam već pokušala u nekoliko navrata da pobegnem. Udarila sam radnika obezbeđenja jer me je vukao za rukav u momentu kada sam ja samo želela da izađem. Izvinila sam mu se potom. I izvinjavam se svim momcima iz obezbeđenja koji su tada bili tu još jednom. Moram da se zahvalim i produkciji jer su bili veoma korektni, a ja sam bila stvarno nepristojna. Imam problema sa zdravljem, malokrvna sam i sutra idem ponovo na kontrolu. Ipak, zdravlje nema cenu. Nastaviću da se bavim Jutjubom, to su mi planovi za budućnost. Dakiju (bivšem dečku) sam čestitala što će postati otac. Ako je neko zaslužio svu sreću ovoga sveta onda je to on. I to nije bila provokacija. Drago mi je zbog njega iako mi je malo bilo teško kada sam čula da će postati otac, ali dobro... Neću davati nikakve izjave za medije. I otkriću vam - ne, nisam morala da platim kaznu od 50.000!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>