Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna priznala da je Kija bila u pravu! Zorica se krstila! (VIDEO)

Luna Đogani je pred kamerama rijalitija "Zadruga 2" priznala da je Kina Kockar bila u pravu za sve i da protiv nje nema ništa, Zorica Marković se krstila na njeno izlaganje.

Zadruga 2: Luna priznala da je Kija bila u pravu! Zorica se krstila! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Luna Đogani sinoć je prokomentarisala Kristinu Kiju Kockar, što je mnoge iznenadilo obzirom da je poznato svima šta se dešavalo u prvoj sezoni ovog rijalitija.  

Na pitanje zašto bi odabrala Kiju za duet pre nego Staniju, Luna je odgovorila kako joj je Kija bolja u tome:

"Kija je talentovanija od Stanije, više mi je za to. Kija i te kako super pliva u tim vodama, super joj ide, izgleda mi nekako super za scenu. Ja protiv te žene nemam ništa, nikad se nisam ni svađala sa njom, na kraju se ispostavilo da je za sve bila u pravu. Mogla sam i da joj se zahvalim na tome. Svaka joj čast kako je prebrodila šta joj se sve desilo... Između Stanije i Kije, ja biram Kiju jer mi je više za muziku."

Zorica Marković se krstila dok je Luna pričala, a onda joj iznervirano rekla:

"Da li je moguće što pričaš? Ti postaješ merna jedinica za glupoću, jesi li ti normalna? Sje*eš joj život i sad je hvališ, hoćeš duet s njom! Gospode Bože. Razje*ala ženi život i sad tu nešto... Nije te sramota da spomeneš ženu ovde?! Beži, bre! A šta misliš, da li bi ona s tobom duet?!."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>