Zadruga

Parovi

David oštro: Stanija je fejk, ljigava i prevrtljiva, sve radi da bi ispala žrtva! (VIDEO)

Nakon što je Stanija za stolom rijalitija "Zadruga 2" istakla da joj Dragojević lajkuje slike, on je osuo paljbu na nju. David ošto: Stanija je fejk. Ona je ljigava i prevrtljiva i sve radi da bi ispala žrtva!

David oštro: Stanija je fejk, ljigava i prevrtljiva, sve radi da bi ispala žrtva! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Voditelj je pitao Staniju Dobrojević da prokomentariše izjavu koja je dala njemu u intervjuu prilikom izbacivanja, a koja se odnosila na to da bi se Jovana Tomić Matora i David Dragojević družili sa njom, da nema njihovih devojaka Sanje Staković i Ane Korać. 

Stanija je tom prilikom izjavila da je David imao lepo mišljenje o njoj, kao i da je prati na instagramu i lajkuje slike, a za Matoru da je najveći muškarac u kući. Ta izjava je povredila njenog prijatelja Lepog Miću, pa je ušao u konflikt sa njom i Dobrojevićeva nije uspela da završi svoje izlaganje. Kako je to izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku teksta. David je nakon toga ustao kako bi rekao svoje mišljenje: 

"Ja Staniju ne znam spolja, niti sam joj pisao poruke. Stanija je Aleksandri pisala poruke i podržavala je. Aleksandra nije uticala na moje mišljenje o njoj, a ni Ana. Stanija je fejk. Ne znaš šta ti misli. Ona je ljigava i prevrtljiva. Sve radi da bi ispala žrtva. Ja se nikad ovde ne bih sa njom družio."

Starleta mu je odgovorila:

"Očigledno sam se prešla kada sam rekla da je on to radio zbog Aleksandre i Ane. Ja sam uvek neko ko glasa za ljubav. Ali sada ću da kažem da ljudi kada govore o drugima, govore o sebi. Ono što je rekao za mene, to je on u svojoj vezi. Ljigav, prevrtljiv, proračunat."

Stanija je u intervjuu izjavila i da nema dovoljno inteligentne osobe u kući sa kojom bi mogla da vodi razgovor sa njom. Ovo je izazvalo dodatnju pometnju za crnim stolom, pa se Lepi Mića opet umešao, kao i Zorica Marković i Ljuba Pantović, a kasnije i Bane Čolak koji su izneli svoje mišljenje o Staniji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>