Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pavle konačno otkrio odakle poznaje Sanju Stanković! (VIDEO)

Pavle Jovanović je u rijalitiju "Zadruga 2" konačno otkrio odakle poznaje Sanju Stanković ali je osuo paljbu i po Dragani Mitar govoreći da se ona u dete klela o lagala.

Zadruga 2: Pavle konačno otkrio odakle poznaje Sanju Stanković! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Pavle Jovanović je nakon završene "Igre istine" razgovarao sa Doroteom Jovanović i Rebekom Popović o njegovom odnosu sa Draganom Mitar, a i o raspravi koju je imao sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom. Upitao je Rebeku:

"Zašto napolju nema drugaricu? - Zato što se kune u dete i laže. Ja mogu da ti dokažem porukom da mi se klela u dete da smo mi najveća ljubav, kao i to da se zaklela u Jovana i da je slagala. Da li si čula da sam se ja umešao u neku svađu ili raspravu sa Sanjom i Matorom."

Ona mu je odgovorila:

"Ti meni deluješ kao osoba koja može sve da načepi. Prvo je bilo sa Draganom, a onda sa Sanjom i Matorom."

Pavle je imao potrebu da prizna svojoj cimerki i kako je upoznao Sanju. Iako su njih dvoje imali veoma korektan odnos, to se sve pokvarilo onog trenutka kada su Stankovićeva i Matora stale u Draganinu odbranu, a potom i kada je on izneo pred zadrugarima da je čuo da se plavuša bavi prostitucijom. O svemu ovome Jovanović je otvoreno pričao sa Doroteom i otkrio joj kako se on zapravo upoznao sa Sanjom:

"Možda si čula za Milenu i Jelenu, one su bliznakinje i imaju agenciju koja se bavi promoterkama koje promovišu firme i proizvode. Stoje na sajmu automobila. Nije to agencija za prostituciju. To je Sanja radila, te promocije, tako se znaju moja bivša devojka i Sanja. Ja sa Sanjom nikada u životu nisam pričao kao sa tobom. Ona je znala mnogo o meni, jer je moja devojka pričala sve. Ja sam znao samo ono što su drugi pričali o njoj. Matoru znam samo iz izlazaka."

Detaljnije pogledajte u video snimcima.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>