Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 24. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Očekuje vas relativno uspešan dan na svim poljima, ali pod uslovom da ne rasipate svoju energiju želeći da što više toga postignete.


Ako ste u vezi, uživaćete u sigurnoj i stabilnoj ljubavi. Slobodni Ovnovi mogu da preko poslovnih kontakata upoznaju osobu koja neće kriti svoje zanimanje za njih.


Autoriteti će vam biti naklonjeni, ali se to ne može reći za one koji su na istom položaju kao vi, pošto im vaše ideje i zamisli neće biti najjasnije.


Bik 21.4.-21.5.

Želećete da svoje slobodno vreme provedete u društvu prijatelja. Možda ćete osetiti blagi pad samopouzdanja, pa će vam kontakt sa njima puno značiti.


Ako ste u vezi, imaćete bolju komunikaciju sa partnerom nego prethodnih dana. Slobodni bi svoje šanse za pokretanje događaja na ljubavnom planu trebalo da traže u izlascima.


Bićete vrlo maštoviti i imaćete sjajne predloge koje će vaši saradnici oduševljeno prihvatiti. Ukoliko radite sa inostranstvom možete se nadati odličnom poslovnom danu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Osetićete snažan unutrašnji poriv da nešto promenite. Bićete pomalo nejasni ljudima u svom okruženji, pa su mogući razni nesporazumi.


Ako ste u vezi, fokusirajte se na intimu, ne na razgovor. Slobodni Blizanci mogu ući u tajnu romansu sa nekim ko je zauzet i koga poznaju preko posla.


Možete očekivati stabilizaciju finansijske situacije. To će vas motivisati i da se više trudite na radnom mestu. Generalno, bićete zadovoljni smerom u kojem se kreće vaša karijera.


Rak 22.6. - 22.7.

Druženje sa prijateljima, kao i vreme koje budete proveli sa svojim partnerom pružaće vam osećaj sigurnosti i vršiti pozitivan uticaj na vaše današnje raspoloženje.


Zauzeti Rakovi zbližiće se sa voljenom osobom kroz druženje i razgovor. Slobodni će imati priliku da upoznaju zabavnu osobu koja bi mogla da ih usreći na emotivnom planu.

Neki vaš poznanik ponudiće vam poslovnu saradnju u kojoj biste mogli da iskažete svoje talente i ostvarite dobru zaradu, međutim, bićete neodlučni da li da je prihvatite.


Lav 23.7.- 22.8.

Usredsredićete se na pitanja koja se tiču posla i karijere. Pored toga, poželećete da svoju svakodnevicu osvežite nekim novim sadržajima.


Predstoji vam ne naročito interesantan dan na ljubavnom planu. Slobodni će to i ostati, dok će se zauzeti dobro slagati sa partnerom ukoliko ne budu previše očekivali od njega.


Bićete motivisani da ispunite lična očekivanja, ali ćete takođe želeti da i drugi primete vaš trud i zalaganje na radnom mestu.


Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete naklonost zvezda da sprovedete mnoge svoje zamisli u delo, prema tome, potrudite se da danas budete što aktivniji, naročito kada je ljubav u pitanju.


Zauzeti se mogu nadati lepom razvoju događaja na ljubavnom planu, dok će slobodni na okolinu ostavljati utisak nekog ko ne želi da se vezuje, iako to neće biti sasvim tačno.


Osećaćete neku vrstu odbojnosti prema poslovnim obavezama. Smatraćete da vam trenutna situacija na radnom mestu ne dozvoljava da ispoljite sve svoje sposobnosti.


Vaga 23.9. - 22.10.

Prijaće vam porodično okruženje. Pritom ćete sa uživanjem obavljati kućne poslove, želeći da unapredite izgled svog doma i učinite ga udobnijim.


Nećete biti na istoj talasnoj dužini sa voljenom osobom. Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, biće korisnije za vas da se privremeno udaljite od dešavanja na ljubavnom planu.


Vaša finansijska situacija delovaće dosta dobro. Što se samog posla tiče, nećete biti zainteresovani da se trudite ni za šta što vam ne obećava momentalni uspeh.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Imaćete potrebu za većom emotivnom sigurnošću i to je upravo ono što ćete danas i dobiti. Ipak, trudite se da vaše raspoloženje ne zavisi od drugih ljudi.


Ako posvetite današnji dan partneru, uživaćete. Ukoliko se slobodni, izađite negde. Možda se sretnenete sa nekim s kim ćete odmah moći da osetite obostrane simpatije.


Održavaćete dobre poslovne odnose u kojima će vladati uzajamno poverenje. Shodno tome, nećete imati puno razloga da brinete oko ishoda projekta na kojem radite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti u prilici da pokažete članovima svoje porodice da ne zavisite od njih i da ste sposobni da se samostalno izborite za sebe i svoje ciljeve.


Oni koju su slobodni, ili su na početku veze, imaće više sreće u ljubavi. Strelčevi koji su u braku, ili dužim vezama mogu ulaziti u sukobe sa voljenom osobom.


Očekuje vas zasluženi novčani prihod koji može biti i veći nego što ste se nadali. Pored toga, primetićete da se na poslu vaše mišljenje jako uvažava.


Jarac 22.12.- 19.1.

Imponovaće vam što će ljudi u vašem okruženju obraćati više pažnje na vas. Osetićete se omiljenim gde god da se pojavite, što će vam podići samopouzdanje.


Slobodni među vama, zanimaće se za mogućnosti otvorenih veza, dok će zauzeti biti veoma kreativni u ljubavi i pričinjavaće radost svom partneru.


Možete se nadati laganom i uspešnom poslovnom danu. Najviše uspeha imaćete u pregovorima i, uopšte, komunikaciji sa kolegama i potencijalnim saradnicima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete utisak da ste na neki način izneverili svoju porodicu jer niste postigli sve što se od vas očekivalo. Prijaće vam da se osamite i na miru razmislite o svemu.


Zauzeti mogu biti srećni u ljubavi jedino ako im neće smetati da njihov partner bude fizički i mentalno udaljen od njih. Pojedini će poželeti da uđu u vezu sa zauzetom osobom.


Situacija na radnom mestu biće stabilna u svim onim segmentima gde je to najpotrebnije, ali vi možete imati utisak da ne činite dovoljno za razvoj svoje karijere.


Ribe 20.2.- 20.3.

Imaćete veliku potrebu da se otarasite svega što vas opterećuje, međutim, faliće vam hrabrosti da uradite nešto konkretno po tom pitanju.


Vaš partner će se truditi da vam u svemu ugodi. Slobodni će sreću u ljubavi moći da ostvare uz pomoć prijatelja, a moguć je i jedan slučajni susret koji bi im probudio lepa osećanja.


Vašim saradnicima će se svideti ideje koje im budete prezentovali. Ipak, sklapanje konačnih dogovora oko novih projekata, ako ste u prilici, ostavite za neki drugi put.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>