Region

Svet

Darko Lazić: Ana je izabrala momka koga poznajem. Varala me dok to nisam saznao!

Nakon kraha ljubavi sa pevačicom Anom Sević, pevač Darko Lazić odlučio je da uplovi u novu romansu sa tada anonimnom devojkom Marinom Gagić. Nakon što je Lazić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, Marina je dospela u žižu javnosti. Ana je izabrala momka koga poznajem. Varala me je dok to nisam saznao!

Darko Lazić: Ana je izabrala momka koga poznajem. Varala me dok to nisam saznao! Screenshoot/Instagram



Darkova izabranica, koju je nedavno verio, trenutno je u drugom stanju, a Lazić i Marina su neizmerno srećni što će postati roditelji. Međutim, njih dvoje ne mogu da sklope bračnu zajednicu, s obrzirom na to da se Lazić još uvek nije razveo od prve supruge Ane Sević sa kojom ima ćerkicu.

U svojoj novoj izjavi Darko je odlučio da progovori o detaljima iz braka sa pevačicom i tom prilikom rekao kako ga je ona varala sa momkom kog on godinama odlično poznaje. 

"Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše. Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela "tata", niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca ."

Pevač je za kraj rekao i stan koji se vodi na njegovo ime, a u kom žive Ana i njihova ćerka, ima u planu da ostavi ćerki, kao i da nema dileme kada je reč o podeli imovine koju su stekli u braku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>