Region

Svet

Region

Serija Grudi treća epizoda: Saznaće sve što njene prijateljice prećutkuju! (VIDEO)

Radnja ove porodične mini-serije smeštena je u Nikšiću. Serija "Grudi" treća epizoda biće emitovana 23. marta u 21 čas na prvom programu RTS-a. Zorka će saznati sve što njene prijateljice prećutkuju!

Serija Grudi treća epizoda: Saznaće sve što njene prijateljice prećutkuju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Radio-televizija Srbije, u subotu 23. marta na programu RTS 1 od 21.00 časova, premijerno prikazuje treću epizodu igrano-dokumentarne mini-serije "Grudi", koja je nastala u koprodukciji Radio-televizije Crne Gore i producentske kuće "Meander film", a koju je, po scenariju Marije Perović i Vladislave Vojinović, režirala Marija Perović.

Radnja ove porodične mini-serije smeštena je u Nikšiću. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji.

U trećoj epizodi serije "Grudi" u toku je proslava dvadesetogodišnjice mature na kojoj će Zorka saznati sve ono što su joj njene tri prijateljice već neko vreme prećutkivale.

Zorka odluči da interveniše, usput otkrivajući da i Fuki ima nešto što krije..


Uloge tumače: Dubravka Drakić, Nada Šargin, Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Aleksandar Ðurica... i drugi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>