Ostalo

Sme�no

Osuđuju ih ili podržavaju! Miljana je mnogo ljubomorna, tvrdi Milojko!

Osuđuju ih ili podržavaju! Milojko progovorio o vezi sa 53 godine mlađom Milijanom! Otkrio kako ju je smuvao i kako su uskladili seks. A jedini problem im je to što je Miljana mnogo ljubomorna, tvrdi Milojko.

Osuđuju ih ili podržavaju! Miljana je mnogo ljubomorna, tvrdi Milojko! Foto: Facebook



Osuđuju ih ili podržavaju, ali gotovo da nema ravnodušnih na priču o zaljubljenom paru kojeg generacijski deli više od pet decenija. Muškarci, dobrim delom raspredali su o tome kako ni njima ne bi škodilo "nešto mlađe" i nahvalili Milojka kao zavodnika, tražeći recept, a Milojko kaže:

"Ne čitam mnogo komentare, više to radi Milijana. Komentarišu ljudi koji nas ne znaju i nemaju nikakve veze sa nama, prave mi probleme, žene pogotovu."

Niko ništa komentariše uživo, u njihovom mestašcetu svi ga poznaju. Da se hvali čak i poznanicima triput mlađom lepoticom može samo šetajući baš nju jer su nerazdvojni:

"Pa ko ne voli mlado. Više je seksi, podrazumeva se, ljubljenje i drugo sve, normalno. Mi smo se sve uskladili, i seks. Ja sam pre operacije bio ko sa 30 godina. Mlađe, to je bolje."

Milojko iz prvog braka ima troje dece starije od Milijane - po 40, 35, i 30 godina, kao i unučad od 13 i 11 godina, a sa njom je zakazao svadbu 7. septembra. Prvi brak nije trajao zauvek, ovog puta veruje da hoće:

"Trebalo bi da je ona prava. Nju najviše volim ikad."

Milijana je ispričala da je oduvek volela starije muškarce, pa je zato i prva "pala" na Milojka. On je zna je skoro otkad se rodila, tada je imao 53 godine, ali ističe da je nije gledao kao danas sve dok nije odrasla:

"Ja nju znam otkad je bila mala, ali nisam pomišljao ništa. Kad je porasla godinu dana smo se šetali, družili se, ništa drugo. Nismo se viđali, a onda sam imao operaciju, čuvala me je, ćerka je radila nije mogla da se obaveže. Javila se, ona će da me gleda, dvaput dnevno je dolazila. Značilo mi je, plašio sam se i da negde ne padnem. Kada sam došao kući pitala me je da spava kod mene. Čuvala me je, pa se zaljubila. I ja isto. Prednost mlađe je što hoće da posluša sve, takva je. Ne da mi ni bilo šta da ponesem. Ona će sve. Pa i ko ne voli mlado. Pre Milijane nisam imao mlađe devojke."

Milijana je morala da doda i složi se sa njim da bi se voleli i da nema seksa, a jedino što je problem nerazdvojnom paru jeste ljubomora:

"Ljubomorna je ona mnogo. Ja tu i tamo. Mnogo je osetljiva, ne valja za nju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>