Zadruga

Parovi

Sve saznala! Kija želi da pogleda Anu Korać u oči!

Ana Korać i Krisitna Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1 i jedna drugoj su bile podrška, ali je prijateljstvo puklo kada se rijaliti završio. Sve saznala! Kija želi da pogleda Anu Korać u oči! 

Sve saznala! Kija želi da pogleda Anu Korać u oči! Screenshoot/InstagramPriča se da je Ana Korać bila sa Kijinim bivšim mužem Slobom Radanovićem i da je to razlog zašto je puklo prijateljstvo. Kija je na Instagramu, kada se uključila u lajvu ispričala:

"Ne družim se više sa Anom Korać. Neću vam reći razlog, iako to sve zanima. Za neke stvari sam saznala baš tu noć kad joj se to desilo sa ocem i zato nikada nisam pričala o tome, niti ću. Ja želim prvo da pričam sa njom. Iskreno, jedva čekam da je vidim i da je pogledam u oči."

Starleta Stanija Dobrojević, koja se trenutno sa Anom nalazi u rijalitiju "Zadruga 2", raskrinkala je pred svima i rekla da je bila sa bivšim mužem najbolje prijateljice:

 "Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Po*ebala si se s Slobom. Mogla si budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>