Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete ponosni na sebe i svoju nezavisnost jer ćete uspeti da se bez ičije pomoći izborite za svoje ciljeve i izađete iz jedne neugodne situacije.


Oni koju su slobodni, ili su na početku veze, imaće više sreće u ljubavi. Ovnovi koji su u braku, ili dužim vezama, ulaziće u sukobe sa voljenom osobom.


Bićete vrlo zadovoljni stanjem svojih finansija. Pored toga, primetićete da se na radnom mestu vaše mišljenje sve više uvažava.


Bik 21.4.-21.5.

Imponovaće vam što će ljudi u vašem okruženju obraćati više pažnje na vas. Osetićete se omiljenim gde god da se pojavite, što će vam podići samopouzdanje.


Danas ćete šarmirati svoju okolinu. Slobodni među vama, zanimaće se za mogućnosti otvorenih veza, dok će zauzeti biti veoma kreativni u ljubavi.


Bićete zadovoljni postignutim na polju posla. Najviše uspeha ćete imati u pregovorima i, uopšte, komunikaciji sa potencijalnim saradnicima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bez obzira kakvi ste po prirodi, danas ćete biti okrenuti materijalnim vrednostima. Verovatno ćete sebe častiti nečim skupocenim.


Oni koji su u vezi, ili braku, bolje će se slagati sa partnerom nego prethodnih dana. Slobodnima će se udvarati neko ko je veoma uspešan u svojoj profesiji.


Očekuje vas ne naročito zanimljiv, ali laganiji dan na poslu od jučerašnjeg. Popravićete odnose sa kolegama i uživati naklonost uticajnih osoba.


Rak 22.6. - 22.7.

Želećete da unapredite svoje odnose sa članovima porodice i ostalim bliskim osobama, pa ćete im svojim postupcima staviti do znanja koliko vam znače.


Slobodni će razmišljati o braku i deci, dok će oni koji su u vezi nastojati da u svoj odnos sa partnerom unesu više topline i nežnosti.


Na poslu ćete se naći na usluzi svima koji vam se budu obratili za pomoć. Razmišljaćete o nekim novim opcijama koje vam se nude, ali nećete žuriti sa donošenjem odluke.


Lav 23.7.- 22.8.

Možda ćete se malo ulenjiti, pa ćete gledati da se bavite samo onim stvarima koje od vas ne zahtevaju da se preterano naprežete.


Ukoliko ste u vezi, partner će razumeti vaše potrebe i želeće da vam ugodi. Slobodni Lavovi će biti više usmereni na prijateljstvo nego na ljubav.


Imaćete puno obaveza na poslu, a ne i dovoljno vremena da ih ispunite. Ipak, moći ćete da se oslonite na blagonaklonost svojih saradnika koji će vam izaći u susret.


Devica 23.8. - 22.9.

Prijaće vam dugi i dinamični razgovori, naročito sa bliskim osobama, sa kojima ćete moći da pričate o svemu i kojima možete da se obratite za savet.


Slobodni će svoju simpatiju šarmirati smislom za humor i pametnim dosetkama. Oni koji su u vezi, ostvariće odličnu komunikaciju sa partnerom.


Kroz timski rad, uspećete da osmislite dobru poslovnu taktiku koju ćete moći da primenite u budućem periodu. Bićete otvoreni za inovacije.


Vaga 23.9. - 22.10.

Orijentisani ste ka poslu i profesionalnom usavršavanju. Imaćete brojne ideje kako da unapredite svoj društveni status i karijeru.


Oni koji su u vezi, sa partnerom će praviti planove za zajedničku budućnost. Slobodni će prihvatiti poziv za izlazak sa prijateljima.


Na poslu ćete se maksimalno angažovati i bićete zadovoljni postignutim. Što se finansija tiče, bićete vrlo odgovorni. Pojedini će početi da prave ušteđevinu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se osećati svežijim, odmornijim, pa i podmlađenim. Imaćete utisak da ste u mnogo čemu bolji od drugih, ali ćete se truditi da ne ostavljate utisak uobražene osobe.


Oni koji su u vezi, biće veoma strastveni i preuzeće inicijativu u emotivnom odnosu. Slobodni će biti dosta popularni i uživaće u flertovanju.


Nećete naročito blistati u obavljanu rutinskih radnji. Najviše uspeha ćete imati u onim sferama posla koje dozvoljavaju primenu maštovitih rešenja.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ništa neće moći da vam promakne, međutim, možete malo više brinuti oko nekih pitanja koja će vam se činiti lošijim nego što zapravo jesu.


Imaćete relativno skladan odnos sa partnerom, ali ćete u nekim stvarima morati njemu da prepustite vođstvo. Slobodni će u izlasku sresti svoju simpatiju.


Svi poslovi koji zahtevaju “detektivski” način razmišljanja ići će vam od ruke. Povedite računa kako baratate sa novcem i ostalim vrednostima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete usmereni na ljubav, a samim tim i na ljude koji vam znače. Danas ćete njihovu sreću stavljati ispred svoje, pa će vam biti prirodno da im se nađete na usluzi.


Vaša osećanja prema partneru mogu se činiti još snažnijim i postojanijim. Ako ste slobodni, tragaćete za osobom s kojom biste mogli da imate ozbiljnu vezu.


Znaćete kako da rešite jedan finansijski problem. Imaćete dobre poslovne ideje, ali neće svako razumeti vaš napredan način razmišljanja.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Pred vama je dan u kojem će vam sve što budete radili ići od ruke. Na poslu ćete biti efikasni, a imaćete uspeha i na ljubavnom planu.


Ako ste slobodni, moći ćete da osvojite koga god poželite. Zauzete Vodolije će izgladiti sve nesporazume sa partnerom i uživati u ljubavnoj idili.


Bićete izuzetno vredni i odgovorni. Pored toga, naći ćete način da ispoljite svoju originalnost i kreativnost, čime ćete se istaći na radnom mestu u najpozitivnijem smislu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete odlično raspoloženi. Posvetićete se sebi i svojim interesovanjima i trudićete se da se okružite ljudima koji vrše pozitivan uticaj na vas.


Ako ste slobodni bićete preduzimljiviji. Znaćete kako da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzeti će u odnos sa partnerom uneti više strasti.


Najviše uspeha imaće umetnici i sportisti. Ostali će rešiti da primene potpuno drugačiju poslovnu taktiku koja će se pokazati iznenađujuće dobrom.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>