Svet

Region

Felicity Huffman zvezda Očajnih domaćica puštena iz pritvora!

Zbog straha da ne pobegne iz zemlje i izbegne suđenje u ovom slučaju, Felicity Huffman morala je da preda svoj pasoš i mora da se pojaviti na saslušanju u Bostonu 29. marta. Zvezda "Očajnih domaćica" puštena iz pritvora!

Felicity Huffman zvezda Očajnih domaćica puštena iz pritvora! Screenshoot/Instagram



Zvezda serije "Očajne domaćice", Felicity Huffman, puštena je iz pritvora nakon što je platila kauciju od 250 hiljada dolara. Ona je privedena, nakon što se otkrila da je među više od 40 osoba koje su davale mito kriminalnoj organizaciji kako bi se njihova deca upisala na prestižne koledže širom Sjedinjenih američkih država. Prema podignutoj optužnici, posrednici su falsifikovali dokumente dece, uključujući rezultate njihovih prijemnih ispita, a sve kako bi im olakšali upis na fakultete poput Yalea, Georgetowna, Stanforda, Univerziteta Južne Kalifornije (ISC), UCLA-a i Wake Foresta.



Čak 33 roditelja našla su se na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su Williamu Singeru, koji je bio mozak cele operacije, uplatili između 200 hiljada i 6 miliona dolara.

Zbog straha da ne pobegne iz zemlje i izbegne suđenje u ovom slučaju, Felicity Huffman morala je da preda svoj pasoš i mora da se pojaviti na saslušanju u Bostonu 29. marta.

Tokom jučerašnjeg saslušanja, uz holivudsku glumicu bio je njen suprug William H. Macy, a nakon što je sudija pročitao optužbe protiv nje, 69-godišnji nije više mogao da stoji na nogama, pa je seo na klupu okružen porodicama ostalih osumnjičenih.

Prema informacijama iz optužnice, Felicity je navodno dala 15 hiljada dolara kako bi njena starija kćerka mogla da upiše željeni fakultet, što se saznalo prisluškivanjem telefonskih razgovora između glumice i jednog od posrednika u ovom procesu. Navodno je isto želela da uradi i za mlađu kćerku, ali je na kraju odustala.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>