Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Novi vođa ove nedelje je David Dragojević!

Sinoć je iz rijalitija "Zadruga 2" izbačen Lazar Jeremić ali samo na kratko. Dobio je priliku da se vrati ali samo ako ispuni zadatak koji mu je dao Veliki Šef. Novi vođa ove nedelje je David Dragojević.

Zadruga 2: Novi vođa ove nedelje je David Dragojević! Screenshoot/Instagram




Lazar Jeremić je sinoć prokomentarisao i odnos koji trenutno imaju Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša, te je istakao da je reper sam kriv zbog situacije u kojoj se našao. Prokomentarisao je i to da li postoje simpatije između Mine Vrbaški i Milana Petkovića, te je objasnio da ne veruje u to da se među njima može roditi ljubav.

Lazar je napisao pismo u kome je naveo da je ovonedeljni vođa David Dragojević koji će u hotelu uživati sa Anom Korać.

"Ćale, Mićo - izvinite na ovome. Jedini razlog zbog kog vas neću staviti za vođu je taj cvetić, da uživa u hotelu sa majmunicom. El kapetano, David Korać."

Pored ovog pisma, Lazar je sastavio i još jedno u kojem se obratio svim zadrugarima ponaosob i istakao po čemu će ih pamtiti, kao i šta mu je bilo najzanimljivije u vezi sa njima. Podsećanja radi, glasovima publike Lazar je sinoć napustio Belu kuću, ali je dobio šansu da ostane u rijalitiju ukoliko, u okviru specijalnog zadatka, uspe da u "Zadruzi" provede naredna tri dana, a da ga niko ne razotkrije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>