Lepota

Ljubav

Nokti! Proleće će doneti neke nove boje!

Pre svega nokti moraju biti negovani i lepo oblikovani jer su ruke u svim situacijama otkrivene i u prvom planu. Svaka žena ima neke svoje omiljene boje ali pogledajte šta je to što je moderno ove sezone. Proleće će doneti neke nove boje! 

Nokti! Proleće će doneti neke nove boje! Svet Plus



Dok zimske dane obelžavaju tamne i zagasite nijanse na noktima, leti se okrećemo neonskim i jarkim bojama, a u prolećnim danima nosimo nežne i ženstvene boje poput pastelnih. 

Uz trendove koji se menjaju svake godine, neke boje ostaju stalan izbor kome se okrećemo bez obzira na novitete. Klasični manikir uvek je mogućnost sa kojom ne možete pogrešiti. Nežna nude paleta posebno je popularna za one koji ne žele previše da istaknu svoje nokte, a omiljeni je izbor i poznatih dama poput Megan Markle ili Lady Gage. Uz nude paletu, tu su pastelne zelene nijanse, uvek popularna crvena, boja vibrantne fuksije i koralna boja koja je proglašena bojom 2019. godine. Baš je koralna jedan od najpopularnijih izbora kojim možete ulepšati svoje nokte i uneti svežinu u beauty rutini.

Kada je u pitanju oblik noktiju, najpopularniji ove sezone biće oni ovalnog oblika i oblika badema, a na ceni su i kratki nokti koji su mnogo praktičniji izbor manikira od onih predugih koji u svakodnevnom obavljanju ženskih poslova mogu stvarati probleme. Ukrasite ih nekim od ovih nijansi koje su idealan izbor za prolećne dane.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>