Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana Mitar grcala u suzama na Mićinom ramenu! (VIDEO)

Nakon teških reči koje su pale između Dragane Mitar i Lepog Miće tokom žučne rasprave, po svemu sudeći, njih dvoje su zakopali ratne sekire. Dragana Mitar grcala u suzama na Mićinom ramenu!

Zadruga 2: Dragana Mitar grcala u suzama na Mićinom ramenu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Ša je prepričavao zadrugarima da je želeo da zataška tajnu ovog pisma jer je shvatio da to može das ugrozi njegov brak sa Ivanom, a onda im otkrio i šta je pisalo u pismu:

"Znam ja šta je problem. Što nisam rekao da mi je neko stavio pismo u džep. Pisalo je: "Je l' imaš nešto da mi kažeš?" To je bilo pre više od mesec dana. Čak i nismo bili sigurni od koga je. Ja sam to našao u jakni. Da sada ne bi potezali priču ja sam rekao da mi je ona poslala. Matora se naljutila na mene što joj nisam rekao za papirić. Šalju priču da se Ivana nervira. Ja ne radim apsolutno ništa. Ja da budem retard koji će da sedi u ćošku, to neću sigurno."

Lepi Mića je prišao Dragani tokom večeri kako bi joj pružio podršku zbog toga što se u toku emisije ,,Pitanja novinara" ponovo pokrenula tema o famoznom pismu koje je bivša modelsica napisala za Nenada Aleksića Ša. Dragana je pričala:

"Ona (Jelena Krunić) mu rekla da ona ne progovori šta ona zna, pa mu je spomenula ko mu je poslao papirić pre mesec dana. I onda sam otišla u hotel kod Jelene da uzmem stvari, i ona mene napadne kao da ona zna sve, zna zašto je hteo da beži odavde. On je uzeo i rekao da je papirić od Mine, a ja sam priznala to. Nema ništa u tom papiriću, nego je problem sa Jelenom."

Mića joj je rekao:

"Šta ima da lažete, kažete da si mu dala papir i to je to, niste se j*bali. Nije smak sveta, trebao je iskreno da kaže, a hteo je da te zaštiti."

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>