Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 7. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 7. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Ukoliko vam okolnosti to dozvole, svoje obaveze ćete odložite za naredni dan. Sve do večernjih sati bićete, više, ili manje, rasejani.

Slobodni će puno maštati o jednoj osobi, ali će po pitanju ljubavi u stvarnosti biti dosta pasivni. Zauzeti će provesti prijatno veče u društvu partnera.


Isuviše ćete biti dekoncentrisani i, samim tim, skloni pravljenju različitih propusta u radu. To će biti najevidentnije u onim segmentima posla koji se rutinski obavljaju.


Bik 21.4.-21.5.

Nećete stići da uradite baš sve što ste isplanirali za današnji dan. U drugom delu dana ćete osećati sve veću potrebu za mirom i tišinom.


Ako ste slobodni, može vas privući osoba koja ima umetničke sklonosti. Zauzeti će se više posvećivati prijateljskim, nego emotivnim vezama.


Nikako nećete uspevati da postignete jasan dogovor sa kolegama. Možda ćete biti prinuđeni da izvršavanje nekih poslovnih zadataka privremeno odložite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Obaveze koje budete izvršavali u prvom delu dana će vas dosta iscrpeti, pa ćete u večernjim satima želeti da se opustite i zabavite.

Ako ste u vezi, predložićete svom partneru zajednički izlazak sa prijateljima. Slobodni će biti u prilici da sklope interesantna poznanstva.


Shvatićete da ne možete potpuno sami da izađete na kraj sa brojnim poslovnim zadacima, pa ćete potražiti pomoć od svojih saradnika koji će vam izaći u susret.


Rak 22.6. - 22.7.

Pod uslovom da su vaša očekivanja u skladu sa realnim mogućnostima, teško da ćete danas imati razloga za nezadovoljstvo.


Ako ste u vezi, verovatno ćete sa partnerom praviti planove koji su tiču vaše zajedničke budućnosti. Slobodni će biti druželjubivi, ali ne i naročito zainteresovani za ljubav.


Imaćete priliku da svoje ideje primenite u praksi, međutim, previdećete neke detalje zbog kojih će krajnji rezultat biti nešto lošiji od onog kojem ste se nadali.


Lav 23.7.- 22.8.

Demoralisaće vas to što se neke stvari ipak neće razvijati po planu, urpkos tome što ste prethodno uložili dosta truda da do ovog problema ne dođe.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se dobro slagati, kako na fizičkom, tako i na mentalnom nivou. Slobodni će sve više biti fascinirani jednom pametnom i privlačnom osobom.


U finansijskom smislu, nećete imati razloga da se žalite, ali što se posla tiče, činiće vam se da šta god uradite ne možete da prevaziđete određene prepreke.


Devica 23.8. - 22.9.

Možete davati preterani značaj tuđem mišljenju i biti nesigurni po pitanju nekih stvari koje su vam do juče ulivale poverenje.

Slobodni će se truditi da promene svoj ljubavni status, ali će, da bi u tome uspeli, morati da budu malo taktičniji. Zauzeti će imati sitne razmirice sa voljenom osobom.


Postići ćete uspeh na polju finansija što će vam donekle podići samopouzdanje. Sa druge strane, pojedine poslovne saradnje naći će se na ispitu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete dosta produktivni tokom današnjeg dana, međutim, u večernjim satima osetićete potrebu da se posvetite dragim ljudima i da se opustite u njihovom društvu.


Ako ste slobodni, sigurno će postojati neko ko vam se sviđa, ali prema toj osobi možete biti pomalo nepoverljivi. Zauzeti će imati harmoničan odnos sa partnerom.


Sa većinom poslovnih obaveza uspećete da se samostalno izborite. Ipak, nećete hteti da obavljate tuđ deo posla i to ćete svima jasno staviti do znanja.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Shvatićete da ste se tokom prethodnih dana previše opuštali i da su vam se sada nagomilale obaveze, zbog čega ćete se malo uspaničiti.


Slobodni se neće baviti ljubavnim aspektom svog života. Zauzeti će biti prinuđeni da svoju emotivnu vezu danas stave u drugi plan.


Čekaju vas određene neprijatnosti u susretu sa nadređenima. Od vas će se tražiti da se uzbiljite i odgovornije odnosite prema svojim poslovnim dužnostima.


Strelac 21.11.- 21.12.

Tokom većeg dela dana osećaćete se dobro i biti lepo raspoloženi, ali ne i spremni da se aktivirate po nekim praktičnim pitanjima.


Ako ste u vezi, održavaćete harmoničan odnos sa partnerom. Slobodni će biti raspoloženi za flert za šta će imati priliku u večernjim satima.

Verovatno ćete rasipati novac na nevažne stvari i sebe dovesti u nezavidan finansijski položaj. Bićete prilično spori u izvršavanju svojih poslovnih dužnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Kontaktiraćete sa velikim brojem ljudi, ali ćete biti prinuđeni i da se susrećete sa osobama koje vam ne prijaju. U večernjim satima želećete da budete okruženi porodicom.


Slobodnima će se ukazati šansa za ulazak u jedan zabavan, ali neobavezan odnos. Zauzeti će se lepo osećati u društvu voljene osobe.


Uložićete dosta napora, ali ćete ipak uspeti da sa svojim saradnicima postignete dogovor oko nekih važnih poslovnih pitanja koji će odgovarati i vama i njima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete poželeti da se čujete i vidite sa onim osobama koje su vam bliske, a za koje u prethodnom periodu često niste imali vremena.

Ako ste slobodni, privlačićete pažnju svoje okoline. Više osoba će se interesovati za vas. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.


Bićete zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu. Pružiće vam se prilika da sklopite neku novu saradnju, kao i da ostvarite lepu zaradu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Zauzimaćete se za sebe i braniti svoje stavove, međutim, nećete biti dovoljno objektivni. Tvrdoglavost vam može prouzrokovati i određene probleme.


Ako ste u vezi, partner verovatno neće uspeti da odgovori na sve vaše zahteve. Slobodni će svojoj okolini delovati privlačno, ali i pomalo nadmeno.

Nećete moći da sprovedete sve svoje poslovne planove u delo, a da se usput ne sukobite sa pojedinim kolegama. Možete imati manjih finansijskih problema.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>