Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija ne želi da čuje za Vladu. Sad je došao da ti liže š*pak! (VIDEO)

Miljana Kulić je u rijalitiju "Zadruga 2" otkrila Staniji nešto o Vladimiru Tomoviću, što ju je totalno srozalo! Stanija ne želi da čuje za Vladu. Besno je uzvratila: Sad je došao da ti liže š*pak!

 Zadruga 2: Stanija ne želi da čuje za Vladu. Sad je došao da ti liže š*pak! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Tokom žurke, Miljana Kulić odlučila je da udari Staniju Dobrojević u svežu ranu. Kako je već poznato da informacije iz spoljnog sveta ne mogu doći do zadrugara, Kulićeva je pronašla način da isprovocira Dobrojevićevu, kako bi svog verenika, Lazara Čolića Zolu napravila ljubomornim.

Zbog toga što se Zola obratio Luni Đogani, nazavši je, kako je Miljana rekla, onako kako ju je samo Anabela Atijas zvala, Kulićeva je Staniji rekla da je njen bivši dečko, Vladimir Tomović podržava:

"Vladimir je napisao: ,,Miksi je kraljica, Miksi je najbolji čovek u "Zadruzi", Miksi, sve ti je oprošteno, Miksi hvala ti što se si jedina setila da me pitaš kako mi je otac. Tako mi je prenešeno."

Stanija joj je uzvratila:

"Već sam rekla da je Tomović amnezija. Ne želim da čujem više za njega. Sad je došao da ti liže š*pak."

Zola se obratio Miljani:

"Nije lepo da govoriš takve stvari devojci o njenom bivšem dečku, to si mogla da joj kažeš nasamo."

Onda su ga devojke napale i objasnile Lazaru da nije smeo da pozdravlja osobu koju Miljana ne podnosi, misleći na Lunu Đogani.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>