TV Show

Parovi

Snimak Jankovog i Viktorijinog venčanja postao je atrakcija na inernetu! (VIDEO)

Emisija "Brak na neviđeno" koja se već nekoliko meseci emituje na "Pink" televiziji postala je vrlo popularna, a snimak Jankovog i Viktorijinog venčanja postao je atrakcija na inernetu! 

Snimak Jankovog i Viktorijinog venčanja postao je atrakcija na inernetu! (VIDEO) Svet Plus



Emisija "Brak na neviđeno" koja se već nekoliko meseci emituje na "Pink" televiziji postala je vrlo popularna, a ono što je najinteresantnije u njoj je što se potpuni neznanci dovode pred matičara i tu upoznaju, a potom i venčavaju ukoliko se dopadnu jedno drugom. Nakon toga odlaze na "medeni mesec" gde se blize upoznaju, druže i zabavljaju, a gledaoci imaju priliku da sve to gledaju.

Bilo je interesantnih parova koji su izazivali različite komentare i kritike gledalaca. Tako je jedan "gospodin" toliko bio negativno iznenađen izgledom žene koju su mu odabrali, da je javno uvredio. Gledaoci nisu bili ni malo blagi prema njemu i najoštrije su osudili njegov postupak.

Epizoda koja je postala pravi hit na internetu i izazvala lavinu komentara jeste ona u kojoj je učestvovao mladi par - Viktorija (20) i Janko (24), a njihov razgovor izazvao je različite reakcije publike, pa je snimak ove emisije postao prava atrakcija na internetu.

Viktorija je po zanimanju pekarka i živi u Subotici, dok je Janko iz Pančeva i radi na benzinskoj pumpi, a oboje su imali ogromnu tremu prilikom upoznavanja tako da je njihov razgovor delovao komično.



- Odakle si, Viktorija? - pitao je Janko zbunjeno i stidljivo.

- Iz Subotice... Ti? - odgovorila je ona, pa uzvratila pitanjem.

- Iz Pančeva. Čime se baviš? - pitao je Janko.

- Prodavačica sam, prodajem picu - rekla je Viktorija.

- Pekarka? Ja sam inače po struci završio za pekara, ali završio sam i vanredno četvrti stepen, ekonomski tehničar. Radim na pumpi, od letos - ispričao je on.

- Je l' voliš da izlaziš? - pitala je ona.

- Volim. A ti? Da popiješ nešto žestoko? - pitao je on.

- Da - odgovorila je Viktorija.

Interesantan je i deo gde mlada na "medenom mesecu" kaže da je mladoženja dosadan i da joj stalno šalje poruke jer ne spavaju u istom apartmanu. Mladoženja je ovo demantovao uz obrazloženje da je nju sramota, pa zato kaže da ne spavaju zajedno. To da je dosadan , nije demantovao.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>