Region

Svet

Region

Besa jedanaesta epizoda: Una pokazuje Luki klip sopstvenog silovanja!

Serija "Besa" jedanaesta i predposlednja epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 3. marta u 21.00 čas. Una pokazuje Luki klip sopstvenog silovanja!

Besa jedanaesta epizoda: Una pokazuje Luki klip sopstvenog silovanja! Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi, po povratku iz Rovinja Divna otkriva identitet školskog prijatelja Ivana Belića, ubijenog u svom čamcu u Rovinju. Petrit zbog toga odlučuje da sasluša Uroša i uzme mu DNK za analizu.

Teuta sa Dardanom razgovara o Agimu za koga im je Hašim pred smrt otkrio da je nalogodavac Dardanovog i Dritonovog upucavanja. Luka priznaje Uni da radi za Mimu i da su oboje u opasnosti ako ostanu zajedno. Pošto ga puste iz policije Uroš kreće na Kosovo. Na put ga ispraća Marija. Nakon gorkog saznanja o Luki, Una upoznaje još momaka koji rade za Mimu. Kada rezultati Uroševe DNK analize pristignu, Petriti i Divna kreću u akciju hapšenja.


Jedanaesta epizoda

Uroš je zatočen na Skenderovom imanju. Dardan mu govori da je kraj blizu, ostalo je još samo da otkupi svoj i život svoje žene. U telefonskom razgovoru sa poslanicom Evropskog parlamenta Elsom Šnajder, Dardan potvrđuje svoje saznaje da je Agim i zvanično postao glavni ponuđač u privatizaciji skijaškog centra. Uroš uspeva da krišom telefonira Mariji, policija ulazi u trag pozivu. Petrit pokušava da pročita Dardanov sledeći korak.

U Beograd stižu misteriozni brat i sestra koji će nekim Dardanovim saradnicima i neprijateljima ponuditi saradnju. Una pokazuje Luki klip sopstvenog silovanja, dok se Teuta sprema da poseti Agima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>