Zadruga

Parovi

Tvrdi da je Zerina prostitutka koja mu je naručena za rođendan!

Dobila je 400 evra za dolazak, otkrio je muškarac od koga zadrugarka sada strahuje. Tvrdi da je Zerina prostitutka koja mu je naručena za rođendan! Bio sam razočaran njenim fizičkim izgledom i nisam želeo ništa da imam s njom.

Tvrdi da je Zerina prostitutka koja mu je naručena za rođendan! Screenshoot/Instagram



Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Zerina Hećo sinoć je ponovo napravila histeričnu scenu nakon svađe sa svojim dečkom Vladimirom Todorovićem. Ona je doživela nervni slom ispred izolacije, valjala se po podu, vrištala i urlala na sav glas, a obezbeđenje je jedva uspelo da je obuzda.

Nakon što se vratila u izolaciju, Zerina je, brže-bolje ponovo završila u Vladinom zagrljaju, te su zaspali pripijeni jedno uz drugo, te je odmah zaboravila svoju pređašnju situaciju, histeriju i dramu.

Da zadrugarki ovo nije prvi put, a očigledno ni poslednji, da napravi haos, jasno je svim gledaocima, ali i zadrugarima. Međutim, ono što je malo kome poznato jeste da Zerini ovo nije prvi put da režira dramu u svom životu.

Naime, misteriozni muškarac iz Hrvatske, koji veoma dobro poznaje Zerinu rešio je da progovori i otkrije sve o njoj, na šta javnost nikako neće ostati imuna.

Ovaj muškarac, kog je zadrugarka predstavljala kao svog dečka otkro je da je zbog nje preživeo pakao, jer je svima rekla da su njih dvoje zajedno, a ustvari je koristio samo njene s*ksualne usluge:

"Mene su prijatelji počeli da ismevaju „Kako je moguće da si bio u vezi sa devojkom koja liči na medveda?”. Zato sam rešio da javno kažem da mi ona nije devojka, već prostitutka koju sam upoznao na proslavi mog rođendana, tako što mi je prijatelj naručio prostitutke za rođendan, između ostalih i nju. Dobila je 400 evra za dolazak. Bio sam razočaran njenim fizičkim izgledom i nisam želeo ništa da imam s njom. Ostali smo nakon toga u kontaktu putem poruka i još dva puta se videli. Predložila mi je da pravimo šou. Lepo sam je zamolio da prekinemo šou, ali ona nije prestajala, počela je da me ucenjuje i preti, pa sam rešio da pravu istinu iznesem u javnost - da je ona prostitutka koja je psihički labilna i koja ucenjuje ljude."

Zerina odlično poznaje ovog čoveka i najverovatnije strahuje da će progovoriti i ispričati sve njene mračne tajne.

Zadrugarka je očigledno navikla da njen život izgleda kao film, te neprestano režira i pokušava da zavrti priču, kao što je to uradila i prethodne noći, kada je zbog bezazlene rasprave pravila žrtvu od sebe, valjala se po zemlji, urlala i vrištala.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>