Region

Svet

Glumica Neda Arnerić u teškom stanju!

Nju je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan. Glumica Neda Arnerić u teškom stanju!

Glumica Neda Arnerić u teškom stanju! Screenshoot/Instagram



Neda Arnerić u sredu uveče hitno je  prebačena u Urgentni centar. Kako se nezvanično saznaje, poznata srpska glumica nalazi se u teškom stanju. Nju je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan. Izvor za Kurir navodi:

"Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u Urgentni centar."

Komšije su potvrdile da se glumičin brat pojavio sa ćebetom u ruci i potvrdio im da joj je pozlilo. Iako su pojedini mediji preneli da je glumica pokušala suicid, to za sada nije poznato. Na VMA od sinoć ne žele da daju nikakve informacije o ovom slučaju, pa stanje glumice za sada nije poznato.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se saznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Pre tri godine Neda Arnerić pala sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Tom prilikom je povredila kičmu i bila je zbrinuta u Urgnentnom centru. Ona je tada, prilikom pada, slomil tri pršljena, vratni, kičmeni i grudni.

Neda Arnerić trebalo je u sredu uveče da se pojavi na Festu, gde je prikazan njen film, ali nije došla.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>