Region

Svet

Jelena Karleuša i Marija Šerifović ušle na Farmu (Video)

Kao što je i najavljeno, sinoć su na imanje u Lisoviću ušle dve naše popularne pevačice  Jelena Karleuša i Marija Šerifović, koje su farmere naterale da zaborave na narodnjake i zapevaju Bijelo Dugme.

Jelena Karleuša i Marija Šerifović ušle na Farmu (Video)



"Ulepšali ste nam veče, danas smo Vas prizivali. Nagrađeni smo večeras" - rekla je očarana Eva Jeleni i neko vreme je uživala u društvu naše pevačice.

Jelena Karleuša je odmah po ulasku konstatovala da neće skidati bundu jer je jezivo hladno, pa je zatražila belo vino ne bi li se bar malo zagrejala. Nije jasno zašto je JK po snegu došla u suknji bez čarapa.

Marija je za ostale imala gomilu saveta, jer je za sebe rekla da je na Farmi bila mirotvorac, dok je i JK imala šta da savetuje, jer je svojevremeno ušla u Velikog Brata, makar i samo na 24 sata. Najviše je pohvalila Bokija 13, koji je izbačen sa Farme.

Sa njima su najviše pričali Limeni i Bane, a Jelena se Limenom požalila i na činjenicu da su mnogi u Londonu, gde je živela tokom angažmana supruga Duška Tošića, mnogi mislili da je iz Sibira.

"Meni je bila frka da uđem, od svih vas! Ne znam šta da očekujem, jer stalno na TV-u gledam neke varnice" – poverila se Karleuša dok je sa Pejom ugovarala još nekoliko zajedničkih nastupa, kao u stara, dobra vremena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>