Region

Svet

Region

Besa deseta epizoda: Petrit odlučuje da sasluša Uroša i uzme mu DNK!

Serija "Besa" deseta epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 24. februara u 21.00 čas. Po povratku iz Rovinja Divna otkriva identitet školskog prijatelja Ivana Belića, ubijenog u svom čamcu u Rovinju. Petrit zbog toga odlučuje da sasluša Uroša i uzme mu DNK za analizu.

Besa deseta epizoda: Petrit odlučuje da sasluša Uroša i uzme mu DNK! Foto: Facebook/ Tvoj tv svet



U predhodnoj epizodi, nakon Mimine zastrašujuće posete i Uroševog odbijanja da ga prijavi policiji, celoj porodici Perić je jasno da se sa njim dešava nešto izvan granica zakona. Dardan se budi u bolnici ali zahteva od Skendera da to sakrije od svih. Siguran je da će onaj ko je hteo da ga ubije taj posao pokušati i da završi. Hašim saznaje da se to očekuje upravo od njega.

U Rovinju Divna otkriva da se ubijeni Ivan Bilić neposredno pred smrt sreo sa svojim gimnazijskim drugom iz Beograda. Ističe rok od 24 sata koji je Petrit dao Skenderu i policija upada u bolnicu. Dardanovi ljudi ih dočekuju sa podignutim rukama i Petrit odmah shvata da nešto nije u redu.

 
Deseta epizoda

Po povratku iz Rovinja Divna otkriva identitet školskog prijatelja Ivana Belića, ubijenog u svom čamcu u Rovinju. Petrit zbog toga odlučuje da sasluša Uroša i uzme mu DNK za analizu.

Teuta sa Dardanom razgovara o Agimu za koga im je Hašim pred smrt otkrio da je nalogodavac Dardanovog i Dritonovog upucavanja. Luka priznaje Uni da radi za Mimu i da su oboje u opasnosti ako ostanu zajedno. Pošto ga puste iz policije Uroš kreće na Kosovo. Na put ga ispraća Marija. Nakon gorkog saznanja o Luki, Una upoznaje još momaka koji rade za Mimu. Kada rezultati Uroševe DNK analize pristignu, Petriti i Divna kreću u akciju hapšenja.

Serija „Besa“ se približava kraju. Pogledaj novu 10. epizodu u nedelju 24. februara od 21.00 na SUPERSTAR TV kanalu. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>