Region

Svet

Šaban Šaulić nikada nije glumio zvezdu iako je to bio!

Poslednje večeri, došao je oko ponoći i posle predgrupe, pevao otprilike jedan sat. Šaban Šaulić nikada nije glumio zvezdu iako je to bio- priča menadžer i vlasnik kluba "Farinda" iz Bilefelda gde je i bio poslednji nastup pevača.

Šaban Šaulić nikada nije glumio zvezdu iako je to bio! Screenshoot/Instagram



Vlasnik kluba u kojem je Šaban Šaulić pevao pre saobraćajne nesreće oglasio se u nemačim medijima:

" Vest o pogibiji srpske zvezde narodne muzike Šabana Šaulića bila je veliki šok za mene" - kaže, u izjavi za nemački list "Noje vestfeliše", Dimitrios Dokos, menadžer i vlasnik kluba "Farinda" iz Bilefelda, u kome je naš pevač pevao poslednji put. Nakon Šaulićevog nastupa u subotu uveče, Dokos se pozdravio sa kraljem folka, za čiji se nastup uvek tražila karta više:

" Bio je izuzetno simpatičan, ma rečju, predivan čovek" - kaže Dokos. - "U bekstejdžu bi, pre nastupa, zatražio samo vodu i kafu. Veoma profesionalan, čvrsto je stajao na zemlji, nikad nije glumio zvezdu, iako je to bio. Poslednje večeri, došao je oko ponoći i posle predgrupe, pevao otprilike jedan sat. Razlog što nije duže ostajao na bini, bio je u njegovih 67 godina. Posle nastupa okružili bi ga poštovaoci, da se sa njim slikaju i dobiju autogram. Tako je bilo i ove subote."

"On je bio jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu. Osim u svojoj Srbiji bio je izuzetno popularan u Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj. U Srbiji je imao status heroja", poručio je Ntokos vlasnik kluba "Farinda" u Bilefeldu.
 

U Šapcu osvanuo mural sa likom Šabana Šaulića! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>